• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEFERTIVery Foreign Affairs 20.3.2010 Peverelist (UK) @ Cross Club
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    TWORBO:
    WILD_A: Stejný kořeny asi:)))
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    TWORBO: Logicky, na hlave na ne fouka, prsi a kdejaky jiny utrapy, kdezto na hrudniku, brise nebo kdekoli jinde jsou naopak v teple, suchu a pohode. Takze neni divu, ze utikaj nebo jo?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    TWORBO: krasny!
    ABU
    ABU --- ---
    nebo na zada..
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    nevim jak u vas, ale v nasi rodine se to tradicne presouva z hlavy na hrud;)
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    ANS: Mizej khámo....
    ANS
    ANS --- ---
    LORENZO: este ze nepribivaji, by ses pak zamotal v klubu do nejaky dekorace :D
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    FRESHAIR: Plakát mě baví moc, jen žádný vlasy nepřibívají....


    RAVEBOY: Souhlasim v 90 procentech věcí.... Ale profil na technu ti asi zaplatim :)))
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    TWORBO: ten plakat me vraci do detskych let, pribyly mi dva vlasy! dekuju za vsechny a respekt!!!
    SIDE: ja si vazim raveboye minimalne z toho duvodu, ze "o tom" jedinej mluvi, urcite si z jeho slov vezmu hodne k srdci a az na me nekdo zamiri fotakem (viz pimpin), poslu mu tam jednu kratkyho doletu :)
    SIDE
    SIDE --- ---
    he....koukam ze se sem dostava klasickej mor tanecni hudby o vsem strasnym zpusobem mudrovat a vsechno hrozne resit.....je to velmi jednoduchy....budto zves maly jmena, mas atmo, znamy a min penez na chlast, nebo zves velky jmena, mas vis stresu, vic neznamejch lidi, ale zato si za cas koupis auto.....:) pamatuju si, kdyz na tom podobne byl v CZ hiphop....dneska mas 15000 podezrelejch decek na festu co sou mimo, ale zase muzes pozvat treba Wu-Tang...a tech par, co na to chodi kvuli muzice si muze splnit detsky sny.....
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    LORENZO: sorry ze sem vizualne naladovej jak zenska v periode, ale nemoh sem se na to typo divat..../a ostatni to taky sralo - bylo fak hnusny/ tak este jednou a snad naposled:)

    BROTHER
    BROTHER --- ---
    RAVEBOY: zas si tak nefandi... :]
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    BROTHER: A já se ti omlouvám, že jsem na párty propagovaný vaším serverem hrál radikální conscious hudbu - doufám, že jsem nevyhnal z parketu víc lidí, než je počet denních impresí banneru nad pártyinfem, obzvláště pokud se jednalo o aktivní lidi z drtivé většiny ve věku 15 až 35 let, se středoškolským vzděláním, kteří se rádi obklopují novými technologiemi a jsou ovlivňováni současnými trendy. Snad budou i tak do společnosti vyrážet v průměru dvakrát týdně... ;-D

    FREE/CORE
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    finale:

    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NAILER: uz nikdy, slibuju! :)

    ale kroutit prdeli si s dovolenim na dalsi SHQ neodpustim, pardon... :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    BROTHER: at uz se to vickrat neopakuje!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    RAVEBOY: jmenem serveru techno.cz se ti omlouvam, ze jsme se jakkoliv zapojili do podpory SHQ a pospinili tak moralni rozmer teto party... :)
    ABU
    ABU --- ---
    RAVEBOY: fakt nejsem tak mimo a ani nemam zas takovy problemy s pameti - no na to sem Ti rekl, ze rozhodne souhlasim, ale ze mas teda do crossu nahnat 200 "tech spravnych lidi", aby mohla akce fungovat. misto underground sem taky radsi pouzival podsveti;)
    v kazdym pripade si mohl jit prikladem, kdyz si citil potrebu kritizovat - nezlob se, ale porad nikde nevidim tu "praci"... :(

    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    ABU: Snažil jsem se, ale marně - vzpomeň na moje výtky týkající se využívání spotřebně-zábavních kanálů (techno.cz), toyovský operování s termínem underground (kdo z vás ví, co to doopravdy je?), adresování lidí, kteří se choděj na párty akorát vystavovat do fotoreportů a kroutit prdelema atd. atd.

    Enuff

    MAKE LOVE/RB
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    LOPIK: Tak tohle už přesahuje on-topic klubu, ale když už:

    a) "překombinovanost" je snaha neopomenout žádnou charakteristiku - pokud takhle realitu nevnímáš, tak asi buď postrádáš jemnou rozlišovací schopnost nebo si život nějak zjednodušuješ

    b) v civilizovanejch neevropskejch společnostech se běžně pracuje/pracovalo +/- čtyři hodiny denně, v těch agrárních to bylo nárazově, ale v průměru dokonce tři hodiny (viz např. Peter Farb)

    c) hudba a kultura byla vždy nosič světonázorů, protože kultura je světonázor sám - kultura je v podstatě souhrn formálních postupů jak se vyrovnat s věcma, co tě nadosobně přesahujou - ať už písmem, obrazem, rituálama, jazykem nebo zvukem... takže třeba Helena Vondráčková (nebo podle mýho názoru např. většina dubstepu) kulturou vůbec není (na rozdíl například od freetekna, blues nebo moravský cimbálovky)...

    d) Jestli se cítíš dobře, tak máš zřejmě nadprůměrnej příjem (jsi programátor/ekonom/účetní/pojišťovák/jinej korporátní zaměstnanec/z bohatý rodiny/šťastný dědic/ekonomickej mafián aj..) nebo jiný nezvyklý zázemí (věřící/kulturní/umělecká/jinak elitní rodina) - rozhodně patříš mezi menšinu český (a čím dál tím víc) i evropský populace: drtivá většina evropanů je neustále s něčím nespokojená, nadává, někam uhání, nemá čas, zdvihá pěst nebo cítí zmar v životě, kterej si nahrazuje materiálním, mocenskym nebo spotřebně-zábavním fetišismem - právě na rozdíl od desetkrát chudších představitelů neeuroamerickejch společností... proč asi?
    Skvěle o tom pojednává v několika knihách např. Gilles Lipovetsky (recenze, recenze) nebo Zygmunt Bauman (více knih)

    OFF TOP/NON STOP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam