• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mate nejaky tip na prirodny sprchovy olej na suchu a citlivu pokozku co pekne vonia? Som v Nemecku, moze to byt cokolvek, co tu dostat.

    Este dodam, ze pre chlapa, takze ziadne kvetinky :).
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: nicméně myslím, že zrovna Klorane není přírodní...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LOMILOMI: a? přírodní kosmetika automaticky neznamená veganská...
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    "Prirodni" sampony Klorane obsahuji norkovy olej. Tedy olej z norka. Tedy to, co seskrabeme z vnitrku, kdyz z norka stahneme kuzi. Hummm...
    Klorane et les bébés visons. | Backstage Stories
    http://backstage-stories.com/klorane-et-les-bebes-visons/
    ADD
    ADD --- ---
    KACCABA: Co nechodím do práce a jsem doma s dětmi, na ekzémy netrpím. Tuhle se mi ale rozjel strašný, přes půl obličeje, doma dávno žádné vychytávky, nic nepomáhalo. Ze zoufalství jsem použila mastičku, kterou jsem si koupila na hojení po porodu a pak nevyužila - zabrala okamžitě. Je to http://www.devaterokviti.com/sestinedeli-a-kojeni/ruzovo-cajovnikovy-balzam-15ml.html. U ekzémů je všechno individuální, ale jestli jsi zoufalá, tak to stojí za pokus...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    crazy rumors je docela už profláklý kosmeblogerový výrobek, takže určitě najdeš hodně swatchů atd.
    namátkou třeba u trb http://denjekrasny.blogspot.cz/search/label/crazy%20rumors
    HABLYBABLY
    HABLYBABLY --- ---
    NIKKITA: ja vubec nevim - nahodou sem to objevila v nejakym casaku..a objednala jsem jen ty balzamy, ale jeste je stejne nemam takze nemuzu podat report.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    KACCABA: sezamovy olej (nejlepe ajurvedsky co uz je zbaveny veskery molekul vody prehratim na 100°) nanest na suchou pokozku, nechat pusobit aspon 5 minut, pak oplachnout vodou s tim, ze se vynecha mydlo. Pokozka je potom takova mastnejsi, to je normalni.
    Primo na ekzem jsem nezkousela, ale mam takovy "lisej" suche kuze co mi ruzne cestuje po tele. Na pohled vypada jako zdrava kuze, ale na dotek je naprosto sucha, a svrbi mne kdyz pres ni prejedu, a kdyz skrabu tak to jde do krve. A na tudle kuzi mi to zabira.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    HABLYBABLY: Krása! Líbí se mi ty barvy na rty, akorát si nejsem jistá, jestli těch šest květů tam vlevo dole je vzorník těch barev... Chtěla bych nějakou červenou, je to ta Sunset? A není to třpytkaté?
    HABLYBABLY
    HABLYBABLY --- ---
    LOVETHIEF: jj taky uz sem podlehla, i kdyz tady u tech mi trochu vadi pritomnost sojoveho oleje - mam na soju alergii, tak snad to preziju:)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    KACCABA: na ekzémy doporučuju tohle : http://www.boiron.fr/Nos-produits/Medicaments-homeopathiques/Medication-familiale/Dermatologie/Homeoplasmine
    já trpím ekzémy na obličeji i na rukách a tohle je jediné, co mi dlouhodoběji vždycky pomůže, když to mám rozjeté.. nevím, jestli je to čistě přírodní, ale vzhledem k tomu, že to je homeopatické, tak by tam snad žádná extra chemka být neměla (?)..
    kdyby Tě zajímalo, kde to sehnat (v čr je to docela problém), tak napiš do pošty.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    HABLYBABLY: och, vypadaji uchvatne, asi budu muset objednat, sakra! A to uz jsem propadla balzamum Hurraw! (diky Vam, damy, tady)
    HABLYBABLY
    HABLYBABLY --- ---
    a co rikate na tyto balzamy na rty ? http://www.rumors.cz/
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    CAMELLA: Jasne :-)
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    NENUPHAR: taky ne, je to podobné jak s tím ostatním. Rychle se vstřebá a potom je to stejný, ne-li hroší...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DADULKA: tím jsem chtěla říct, že jelení lůj je z větší části složen právě z vazelíny a parafínu /tj. ropné produkty/
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    CAMELLA: To je pro me jako cinstina :-)))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DADULKA: mno však koukni na složení - Triglycerides fatty acides, Paraffin, Vaselinum flavum, Paraffinum liquidum, Parfum, D-limonen, Linalool, Amyl cinnamal, 2-(4-terc-butylbenzyl) propanal, Coumarin, Hydroxycitronellal, Eugenol, Citral
    :)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    KACCABA: Na liseje mi nejvic pomaha klasickej jeleni luj
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    Doporučuje se na ekzém hlavně kvůli okluzivnímu efektu, tj kůže pod ní nabobtná a změkne. Já ač zarytej příznivec přírodní kosmetiky, a rozhodně tu nechci propagovat nějaký syntetika, bohužel musím konstatovat, že se mi zatím nepodařilo najít alespoň obdobně účinnou alternativu, než mastička s vazelínou, pokud se dceři rozjede ekzém na tvářích. Díky tý okluzi ztvrdlá kůže změkne a pak se pěkně vyhojí. A že jsem toho zkoušela, různý rostlinný másla, přírodní masti, sama jsem míchala, i tu indulonu jsem zkoušela, nic nepomohlo v těch rozjetých fázích, jedině vazelínová mast :/
    Jestli máte někdo nějakou vychytávku tak sem s ní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam