SAMANOVA006: Myslím, že by to tak mohlo být, ze začátku jsem to taky tak měla, ony jak jsou ty rty zvyklý bejt překrytý vrstvou tekutýho parafínu, tak je invaze nějakejch zdravejch olejů může "rozhodit", potřebujou obnovit přirozenou regenerační funkci. Přechodu na přírodní lipštiky bych se nevzdávala, třeba už jen proto, že člověk za svuj život "sní" (jak se olizuje) průměrně několik těhle mazátek na pusu, tak je vážně lepší, když to bude kakaový máslo a olivovej olej nežli ropa :)
Nemám sice ozkoušeno, ale co by mohlo bejt třeba lepší, je Everon od Weledy. Někdo tu snad psal že je dobrej, koukala jsem i na jednoduchý, ale určitě účinný složení, tak se na něj chystám, jinak Hurraw balzámů se rozhodně nevzdám, teď u mě momentálně boduje ta noční péče (vanilka a sedmikráska). A na zimu určitě dobrá ta sluneční ochrana, ta by to určitě dělat neměla.
Nebo zkus Laveru, po tý by ti praskat neměly. Mám malinovou, ale základní splní účel jistě podobně.
Nebo konopno-olivový balzámy Yaoh, maj i borůvku, takovou příchuť jsem u jinejch balzámů nenašla a je to pecka nad pecky :) a stojí osm pětek.
Chce to zkoušet, hlavně se nevzdávat, mě po letech, kdy jsem používala Labello a měla už všechnykonvenční balzámy ozkoušený, mě objevení přírodních věcí, a nejvíc právě balzámů na rty, opět otevřelo nový obzory a hrozně mě to baví objevovat.