• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hele, co s téma pomadama na rty delate?
    Ptam se proto, ze mne vydrzi jedna tycka tak tri roky, takze tyhle vase orgie jsou naprosto mimo me chapani?
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    AOTEAROA: a co limetka a ostatni citrusy co tam maji??
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    hmm mne se zda ze i sama Linoleumka rikala, ze ten rootbeer nic moc, ale dle popisu na webu to vypada hrozne lakave, tak se mi tomu nechce verit... kazdopadne earl grey je jistota, postupne si stejne koupim a ozkousim asi vsechny :) zatim je pro mne top chai masala. A earl grey po ranu je lahoda, zvlaste po intoxikaci organismu z predchozi noci! (+vyborna ranni ci horska termoskova kombinace caje je mata+sypany ibisek+med a citron, ale to uz je OT:)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Earl grey mám a je prima. Hydratuje dobře, i když se mi pořád zdá, že mandle hydratuje víc. :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MARGARITKA: earl grey mě teprv čeká, ale rootbeer je jedinej fakt strašně hnusnej, nedoporučuju :) a to jsem zkoušela skoro všechny.
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    MARGARITKA: Teda já to tak vnímám, takže snad nebudeš zklamaná. No a teď přemýšlím nad tím "pivním". Půjdeš do něj?

    TABBY: Chápu, ale já na něj ráno nedám dopustit, nakopne mě, s trochou mléka... ale až tak poslední rok.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    QUORRA: Já to spíš vnímám pozitivně, kouření mi nevzala, v hospodách (nebo když prostě piju) kouřim, ale prostě v tejdnu třeba nemusim chodit každou přestávku na cigáro, na zastvkách nemusim si za každou cenu zapalovat při čekání na autobus, když mi jede za tři minuty (když za deset, tak jo), jsou to malý změny, ale ve výsledku se mi i líp dejchá pozitivně seto promítá i do financí. A ve čtyřiceti buduu míň vrásčitá :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    SUZUKI: Earl Grey k snidani? Ne, ne ne! (Sorry za OT :-)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    SUZUKI: super, to jsem chtela slyset :) dekuji. Miluju caj v jakekoliv podobe.
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    MARGARITKA: Mám Earl Grey a krásně mi voní. Pokud ti voní ranní čaj, tak tohle ti bude taky :-).
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    prosim zkousel nekdo/nevite jake jsou Hurraw Earl Grey a Rootbeer??
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    ABAYO: ja jsem nedavno dostalo hroznou chut koupit si Dove mydlo, vzdycky mi krasne vonelo a ted sem mela same olivove, ktere se po case cele rozbabraji a Alverdi, ktere se rozpada a taky je mekke, tak ze si trochu zahresim... ale jak sem ho v drogerce chytla do ruky a precetla slozeni, tak sem neverila, co vsechno se do toho da nacpat a s velkym zklamanim sahla radsi po Alterre :)
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    NIKKITA: já to mám s těmi vůněmi úplně stejně...taky jsem od tý doby, co jsem začala používat jinou kosmetiku než je uplně běžná, na ty umělý vůně dost přecitlivělá. jediný co ještě snesu je dove, ale taky ne všechny... když jsem se doma o vánocích měla umýt dermacolem s nějakou čokoládovo-broskvovou vůní, tak jsem skoro trpěla :DD + ten kouř teď taky vnímám nějak víc než dřív
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    QUORRA: Je fakt, že co používám přírodní kosmetiku (a víc si vybírám co jím atd.), tak se mi docela změnilo vnímání vůní a pachchů, citlivěji a vnímám přírodní vůně, třeba i velmi jemné, zase na druhou stranu, bohužel (a to se v téhle době fakt nehodí), třeba běžné parfémy a různé hodně "voňavé" produkty mě víc iritují a hodně z nich cejtim tu umělost. Dokonce mi i začly víc smrdět cigára a vadit kouř třeba na zastávkách nebo i v hospodách, a to jsem kuřák, díky tomu jsem i výrazně sama od sebe redukovala svojí spotřebu cigaret, která se prakticky omezuje jen na víkendy nebo návštěvy hospod, ale jinak, když si zapálím, tak to mnohdy ani nedokouřím, jak mi to prostě vadí a smrdí. Vážně zajímavé tohle pozorovat, jak se člověk očišťuje od tý chemie a tím se mu i mění "nastavení" citlivosti vkusu.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    LFE: no je fakt ze zrovna ta ruzova voda od Purity Vision oproti stejnemu vyrobku od Nobilisu voni o dost hur a taky mne to pri prvnim pouziti zaskocilo, ale da se na to zvyknout.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LFE: Mně voní i mokrá kočka! :))
    LFE
    LFE --- ---
    Je to prece i o subjektivnim vnimani vuni, nedavno se v klubu vedle rozjela debata o ruzove vode od purity vision a nejaka slecna tam psala, ze ji strasne smrdi (a prirovnala to k nejakemu mokremu zvireti, myslim ze kocce), ja si ji koupila a nemuzu to potvrdit, me proste voni (a po necem uplne jinem .-), takze bych to neklasifikovala okamzite, jako ze je olej nejak zavadny.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    QUORRA: to může být klidně špatným skladováním v obchodě nebo při převozu...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    QUORRA: ja ho mám tiež a cítim z neho ostrejšie orechy. Hovno ani zdaleka nie. Ale zase keď si človek niečo namaže na celé telo, vôňa sa môže subjektívne zmeniť, pretože na veľkej ploche vnímaš vôňu inak. Ďalšia vec je, že na každom sa niektoré látky rozkladajú inak. Milovala som kokosový olej, ani na mne nesmrdí, len šaty a ručníky od neho smrdia ako zkysnuté biele víno. A to jako extrémne, kolegyna v bývalej práci zo mňa dostala migrénu :)
    Imho to proste na nej smrdí, alebo si ho kúpila nekvalitný a ty si si to vsugerovala keď si to prečítala :)
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    QUORRA: mozna ze ten vas prosel travicim ustrojim koz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam