• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Holky napdala mě taková věc - na odličování očí používám (poslední dobou) trochu meruňkového oleje, a napadlo mě, že vlastně meruňková jádra jsou jedovatá, obsahují kyanid (jestli se nemýlím), a jestli - když je to nejspíš asi olej z jader že, tak to nemůže očím nějak uškodit...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SAMANOVA006: Ještě má Weleda zimní krém s měsíčkem, ten jsem sice nezkoušela, ale váhala jsem mezi těmi ním a coldcreamem, a možná si ho taky pořídím, měsíčkový věci jsou fajn (a je fakt že od nich jsou ty věci vždycky dobrý)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    NIKKITA: díky za tip. weledu mám moc ráda a ten jejich coldcream jsem ještě nezkoušela, běžně kupuju měsíčkový krém z téřady pro děti..
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    NIKKITA: A nebo bambucký máslo nebo něco s měsíčkem, to i rychle hojí
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SAMANOVA006: Já se teď v zimě mažu Coldceramem od Weledy, je to hutnější krém proti mrazu a myslím, že funguje dobře, já bych na to šla spíš preventivně...
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    nemáte někdo prosím tip na krém nebo olejíček nebo něco..mám na bradě (od šály) a na nose (asi od smrkání) v kombinaci s touhle zimou takový lišejoekzém..klidně i něco mastnějšího na noc..
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    GALE: muhehe už jsme si je tam objednala ;-)
    GALE
    GALE --- ---
    BOSSORKA: Ozvi se ID Linoleumka, pošle ti je poštou. Vybírej zde:
    Hurraw! - balzámy na rty - Poštovné zdarma BangBag.cz
    http://bangbag.cz/10-balzamy-hurraw
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    daj se v Brně ty sehnat někdy ty balzámy Hurraw? :-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MARGARITKA: mně všechny citrusy přišly boží. svěží, lehké, skvěle vonící.
    TABBY: já mám otevřených iks najednou, protože vím že když pak někam jdu a zapomenu si, tak trpím. takže skoro v každé bundě, když je zima, pak v mikině do práce, na nočním stolku, v práci na stole, v kabelce a ještě rezervní v batohu :D to je pak prostě šance ozkoušet těch příchutí a přívůní mnoho.

    taky jsem měla balzámovou obsesi, ale teď co používám cca rok a půl jen Hurraw, tak pozoruju, že nepotřebuju tak urputně mazat jako dřív - rty se skutečně daly dohromady po letech používání Labella s konzervanty, a když si tu pusu půl dne nenamažu, nevyšiluju. už je ta závislost spíš jen psychická na té vůni, že si pusu jdu kolikrát namazat i když to není potřeba.

    LOMILOMI: já zas třeba neměla nikdy žádnou rtěnku. neumím si rty správně nalíčit a hodně si otírám obličej/rty rukou, i nevědomky, takže když už bych rtěnku použila, totálně si ji všude rozmažu.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    TABBY: Přesně, balzamy mi vydrží roky. Kdyz už, tak rtenky mi mizí o něco rychleji.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    TABBY: tak ja jsem sice zastancem minimalu co se tyce vlastneni kosmetiky (1 tel. ml./sampon atd. a az se dopotrebuje, pak teprv koupe noveho), ale balzamu na rty mam taky rada po ruce vic, za prve si obcas nejaky zapomenu po kapsach, za druhe mi sem tam nejaky ztopi pritel, takze ikdyz mi vydrzi vic jak pul roku, tak si radsi objednam vic naraz (+taky rada stridam podle nalady:)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    NIKKITA: A hlavně je to taková moje obsese, či snad zpsůob, jak si udělat radost něčím pomněrně levným co výsledně často a ráda využiju.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TABBY: Já mám načatý čtyři najednou - v koupelně, v kabelce, u postele, na psacím stole...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    TABBY: Já se jima například matlám - a to doslova- prostě mám v kabelce třeba tři až pět různých, a když mám suchou pusu, nebo než si zapálim, nebo aby mi držela červená pusa při pití, nebo taky na jakou vůni mám zrovna náladu... to mizí rychle hele :) Dokonce si některé skorovypotřebované schovávám, evokují mi ty vůně určité vzpomínky, něco jako parfémy :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hele, co s téma pomadama na rty delate?
    Ptam se proto, ze mne vydrzi jedna tycka tak tri roky, takze tyhle vase orgie jsou naprosto mimo me chapani?
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    AOTEAROA: a co limetka a ostatni citrusy co tam maji??
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    hmm mne se zda ze i sama Linoleumka rikala, ze ten rootbeer nic moc, ale dle popisu na webu to vypada hrozne lakave, tak se mi tomu nechce verit... kazdopadne earl grey je jistota, postupne si stejne koupim a ozkousim asi vsechny :) zatim je pro mne top chai masala. A earl grey po ranu je lahoda, zvlaste po intoxikaci organismu z predchozi noci! (+vyborna ranni ci horska termoskova kombinace caje je mata+sypany ibisek+med a citron, ale to uz je OT:)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Earl grey mám a je prima. Hydratuje dobře, i když se mi pořád zdá, že mandle hydratuje víc. :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MARGARITKA: earl grey mě teprv čeká, ale rootbeer je jedinej fakt strašně hnusnej, nedoporučuju :) a to jsem zkoušela skoro všechny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam