• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NIKKITA: hele a nehrotíš to už moc?;-) nemůžu vyloučit,že jsem línej pokrytec,ale na přírodních značkách mě baví mj i to, že prostě můžu šáhnout "s jistotou" do regálu a nemusim si lámat hlavu nad každou položkou ve složení... stačí,že tim zabíjim čas při nákupu potravin:-D
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Holky poraďte prosím s těma mandlovejma olejema, viz NIKKITA: protože zejtra vyrážim do centra a ráda bych si to pořídila... dík.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    NIKKITA: Taky si muzes udelat domaci :
    20 g jedle sody
    20 g bileho jilu jemneho
    5 g soli
    4 kapky citronove silice
    2 kapky tea tree silice
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA:
    LOMILOMI:
    Díky, já právě přemejšlela o tý slaný, jelikož v minulosti už jsem jednu podobnou měla od Fitne, akorát ta Weledí obsahuje sulfát a silikát sodný, jak jsou tyto složky škodlivé? Na www.ewg.org/skindeep mi vyšel ten silikát jako 3 ze 7, což je tak na úrovni běžnejch chemek...
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    Z hlediska prirodnosti, jak velké zlo je cetearyl alcohol a stearic acid, krom toho ze pochází ze zatracovaneho palmoveho oleje?
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    NIKKITA: Jj, divná chuť ale jinak ok. Bez problému, ale nevracim se k ni.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: ruzova ratanova - nic moc, zvlastni chut, zadna pena, coz by nevadilo, ale nejak mi neprirostla k srdci... navic mi po ni prislo, ze mi zloutnou zuby (piju hodne caj, ale s jinou pastou jsem takovy problem nemela)... nicmene sestra pouziva tu modrou se soli a je velmi spokojena. Za mne uz jedine Supirivicky, kterou jsem tu nedavno chvalila, ted dobiram Laveru a Kiss My Face, ale ta ajurvedi je top ze vseho co jsem kdy zkusila.

    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Máte někdo zkušenosti se zubními pastami od Weledy?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KUNHUTA: a na co tu penu potřebuješ? :-)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARINNE: Tak to bude ten spraš, soudě podle obrázku. No, ten je opravdu výjimka, je určen na lupy, protože je velmi jemný a spíš pečuje, než myje, takže to doporučuju spíš lidem s narušenou rovnováhou pokožky hlavy. Jakou to může mít souvislost s barvou ale netuším.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    NIKKITA: neviem červené viečko, na obrázku čosi ako sypké kvasnice aj to tak "vonia"....možno to bude ten spraš :) Nezvykom to nebude, mastné dĺžky som mala len po tomto šampóne a teraz najnovšie po farbe na vlasy od L´Oreal a hrozne ma to irituje.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    TABBY: to jsem ale šikovná :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    DIABOLUS: Bingo!
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    mám asi kacířskou myšlenku, ale Oriflame do této kategorie kosmetiky asi nespadá, co?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BRUSINKA: ooo děkuji Ti, to jsem potřebovala slyšet :).
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DIABOLUS: tak jsi v audítku o přírodní kosmetice, tady ti asi nikdo nebude doporučovat elseve... V záhlaví máš seznam přírodní kosmetiky, z toho vybírej. Obecně- nejlevnější a nejdostupnější je značka Alverde, seženeš v DM, mně osobně se osvědčila ještě vlasová kosmetika od Lavery a Urtekramu, víc jsem nezkoušela. No a mezi jednotlivýma produktama už musíš vybrat sama, každému sedí něco jiného.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MART1NKA: super, vyzkoušim .)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BRUSINKA: ale jo já bych ráda dál kondicioner, ale připadá mi že od kondicioner od elsev neí úplně ono.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    DIABOLUS: Mam kondicioner od Sante http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=5320 teda tu predoslu verziu, oni stihli za pol roka vylepsit zlozenie a obal, ale funguje lepsie ako chemkovy, vlasy sa krasne rozcesavaju a nie su tazke. A to balenie vydrzi fakt dlho, davam si ho malo len na konceky.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DIABOLUS: co znamená brutální kondicionér? Máš nějaký důvod, proč kondicionér (i nebrutální) používat nechceš? Jestli máš hustý/cuchací/... vlasy tak nacházím jen málo důvodů, proč používat pouze šampón.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam