• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    VORONDE: No Just je myslím právě přesně ta kometika, co se jako přírodní tváří, ale nejpřírodnější je na ní asi tak bylinka nakreslená na obalu a sotva půlka věcí ve složení. Dealeři jsou svině.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Když už je řeč o deodorantech, nemáte někdo zkušenost s tím od Just - Deo Plus Salbei? Nám ho (a milion dalších věcí) pořád vnucuje jejich dealerka, tak bych chtěla vědět, jestli ho má cenu kupovat.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    QUORRA: Ach jo, to jsou ty utkvělý představy o tom, že kosmetika může být zázračná tak, jak všude hlásají reklamy. Takhle to nechodí, a kor v přírodní kosmetice. Jestli chceš vyčistit, tak čisti, jestli chceš vyživovat, tak vyživuj. Ale očekávat, že chemická kosmetika má naprosto adekvátní přípravky v řadách "přírodních" výrobků, je podle mě kravina. Alespoň u mě to tak je. Funguje to na úplně jiném principu. Za naprosto fatální objev považuju právě třeba tu domácí ovesnou vodu a jeden blbej hutnej krém. Ale hlavně ten přístup, člověk nesmí bejt pohodlnej. Nejvýživnější by podle mě byla nějaká čerstvá maska z domácích surovin, ale ta pak neni hezky zabalená v pixličce a přenosná. Takže za mě už nevím.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Dotaz - nezkoušela jste už některá ty nové šampony od Weledy? Mají tuším s ovsem, prosem a ještě něčím, ale paní v Greenwave už neměla vzorečky...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    DA_NIELA: Jeden nejmenovaný chemik se k přímo k působení kamence na kůži vyjádřil, a prý že kýžený hliník se v tomto případě do kůže dotává. Toť vše.

    GRETKA: Ok, tak tu laveru možná zkusím.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    NIKKITA: Od alverde znám jen kuličkové a ty jsou s účinností o dost niž.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    QUORRA: Od freemana jsem měla kdysi jen peeling s meruňkama, který jsem směle nahradila meruňkovým alverdím (avšak používám ho opravdu jenvelmi sporadicky, protože mi peelingy obecně zbytečně dráždí ksicht). Nevím sice, čím se ta tvá maska vyznačovala, ale jednou za čas si napatlám masku od alverde, je avokádová a funkci masky splňuje skvěle podle mě. Je to malinká tubička, ještě menší než krém, stojí asi 40 korun a mam jí už pomalu rok. Používám většinou právě po tom peelingu (tj. tak jednou za 14 dní max). Jen napatláš a za čtvrt hodiny stáhneš vatovým tamponem, ale většina se vsákne. Je to takový spíš výživný krém. Rozhodně ale nevysušuje. Za zkoušku nic nedáš, ale nehledej zázraky, maska nikdy pořádně nedohoní to, co se zanedbá v každodenní péči.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    GRETKA: Vím že se to tu řešilo, ale neškodný měl být údajně proto, že jeho molekuly nemohly díky své velikosti pronikat do kůže, a školdivý měl být právě proto, že je to prostě hliník. Takže závěr byl nejasný.
    A nemáš porovnání s těmi alverdími? Mě totiž mnohdy připadá, že co do funkčnosti jsou si ty alverde s laverou velmi podobné, jen ta cena je u lavery jednou taková... Mám ještě od alverde modrý kuličkový s mořskou solí, ale problém je, že prostě dělá mapy (ale zas je bez alkoholu)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    NIKKITA: Bez kamence se mi nejvice osvědčil deo sprej Lavera, a celkem jedno jaky parfém si člověk vybere.
    Jinak škodlivost kamence jsme tu už rozebírali, stačí zafiltrovat..
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NIKKITA: Rozveď to trochu.
    GALE
    GALE --- ---
    GEISHA: Odkaduji, že NIKKITA zjistila, že kamenec je síran hlinito-draselný a má něco proti přítomnému hliníku.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Tak se mi potvrdilo to, co jsem nechtěla, aby se potvrdilo, a to je škodlivost kamence jakožto deodorantu. Mám tedy dotaz, jaký používáte deodorant, bylo by fajn, kdyby nedělal bílé stopy. Používám alverde limetka něco, ale ten je s alkoholem a po holení to štípe, což asi neni uplně fajn. Ráda bych zkusila nějaký tuhý. Nějaké tipy? Díky.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    MIRIAMKA: Yuuuu dik moc
    MIRIAMKA
    MIRIAMKA --- ---
    ANASTHESIA: Já jsem si kdysi dělala masku z medu, vajíčka a oliv. oleje, ale med dost lepí. Teď si vlasy popatlám jenom oliváčem, nechám to tam tak 20 minut až půl hoďky a bohatě to stačí, škoda medu =+).
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    GIRAFFKA: jeste se zamyslim
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ANASTHESIA: nepoužívám ho na vrásky. chtěla jsem prostě něco,po čem nebudu mít vyschlej obličej a když to omezí zánětky kůže nebo rozšířený póry,tim líp. ségře třeba ten levandulák funguje (akorát má poměrně nově načatou lahvičku a navíc se patlá i jinejma věcma,takže neni šance,že by ten můj sdělala dřív,než se skazí), mně zabírá na zarudnutí/póry/beďárky právě ten růžovej..

    loeral nechci,dík;-) (je nepřírodní,navíc konkrétně loreal a navíc makeup nepoužívám;-) )
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    GIRAFFKA: s tema vraskama zabira? ;) mozna bych ho brala. a nechces make up Loreal True match? Uplne novej? nesedi mi odstin :D
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    GIRAFFKA: s tema vraskama zabira? ;) mozna bych ho brala. a nechces make up Loreal True match? Uplne novej? nesedi mi odstin :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam