Taky si vystacim s pudrem, ruzi na tvare, rasenkou a jendou za cas s tuzkou a stiny... obcas, pri nejake udalosti ci chuti se nalicim vic a stejne nakonec vzdy usoudim, ze mi to neslusi a nejsem to ja.
Mam jednu znamou, ktera se oblika jak Barbie a lici jak plakat, ale doslova - tuna makeupu, linky, stiny, trpytky, rtenka, tuna rasenky, odbarvena, gelove nehty... ovesena cetkama od hlavy az k pate... takhle chodi kazdy den, pritom je to hrozne mila, spolehliva a mlada slecna, neni skareda a myslim, ze by ji to bez toho taky sluselo, vlastne ani nevim, jak vypada :) ale jeste jsem nenasla odvahu se ji zeptat na duvod, proste jsem se naucila ji takovou brat, ikdyz to bylo ze zacatku divne, casto jsem se neudrzela a porat si prohlizela, co vsehcno na sobe a na tvari ma :) a pritom ma uplne normalniho prima kluka, nechapu, jak to chlap muze snaset, kdyz ji nemuze poradne ani pohladit po tvari a sahat na vlasy, aby ji nahodou neznicil uces :)
Tim nic proti Quorre atd., je to vec kazdeho a taky spravne miry vzhledem k potrebe (spatna plet apod.)... jen u nekterych lidi (extremu) mi to hlava absolutne nebere. Nemluve o ekologickem aspektu (odpad, napr. obal od nekterych sminek ani recyklovanelny neni, protoze se sklada z vice materialu a nelze z nej odstranit zbytky).