• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Co si myslíte o balee? V dm jsem dneska vybírala sprcháč, nakonec jsem si vzala zas alverde, ale balea by mi cenově vyhovovala líp, ale nechci něco, po čem zflekatím....
    Nebo neexistuje nějakej web nebo stránky, kde si přečtu v čj překladu složení kosmetiky?
    Dík. Sice to nebylo cenově až tak rozdílný (300ml balea kolem 30kč, a alverde 60, ale jsem v situaci, kdy je pro mě i těch 30kč vcelku dost.... Ale jak jsem psala, nechci něco, po čem zflekatím, a pod)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GREENFAIRY: kdybys chtěla vyzkoušet tu logonu tak mám asi půl balení a nepoužívám.
    XAJA
    XAJA --- ---
    LFE: som na tom podobne ako ty:)

    osvedčilo sa mi už tu spomínané marseillské (radšej mám zelené), dá sa bežne zohnať. a už asi rok mám aleppo - je tiež v pohode. ale či sa bude dať stále zohnať, to neviem: http://en.wikipedia.org/wiki/Aleppo_soap
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    GREENFAIRY: treba
    Pěnová kúra na vlasy BALM CARE - Sante
    http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=3433&product_slug=penova_kura_sante_nesmyvaci
    nebo
    LOGONA Fénové tužidlo Bambus
    http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=4930&product_slug=fenove_tuzidlo_logona_2011
    (asi bych spis zkusila to prvni, pokud nepotrebujes tuzici efekt - i kdyz bych necekala u prirodni znacky ze by byl nejak extra silny)

    Akorat nechapu, proc davaji do spousty vyrobku tolik alkoholu, ktery vysousi; ale tak snad to kompenzuji ty ostatni slozky.
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    WITCHIE: dík, zkusim se po něčem takovym podívat
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    GREENFAIRY: jakoze co si napatlat do vlasu pred fenovanim? No pokud si davas pravidelne ty masky, tak ani neni nic potreba, ale kdyz jo moc chces tak nejake bezoplachove balzamy. Nevim co je v Cechach v prodeji, ja si kupuju bezoplach.balzam od zn. Beliflor ale ta myslim v Cechach neni.
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    WITCHIE: napsala jsem to blbě, měla jsem na mysli fén, pardon)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    GREENFAIRY: olejove masky klidne treba s trochou alor vera gelu, pripadne hotove masky od bioznacek (ted mam tusim farfallu, predtim jsem mela od lavery)
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    co přírodního používáte jako ochranu vlasů před vysoušením?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MART1NKA: skvělý mi přijde od nobilisu, mám vzorečky..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    holky, dosiel mi peeling na tvar. aky pouzivate? mala som mesickovy Alverde. chcela by som nieco, co funguje a hydratuje.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Holky, nekdo osobni zkusenost s Farfallou? Ciste ze zvedavosti jsem od nich chtela vyzkouset telovy maslo, ale 400,-/50ml mi prijde fakt hodne. Zajimalo by me zejmena, jak dlouho vydrzi na tele ta vune? Nepouzivam parfemy tak shanim neco, co mi provoni kuzi idealne na celej den. Vybornou zkusenost mam v tomhle ohledu s Logonou (granat. jablko), ale na jaro/leto mi ta vune prijde tezsi, nehlede na to, ze potrebuju nejakou zmenu.
    Diky.
    SISTA
    SISTA --- ---
    NIKKITA: no hutnejsi je, ale moc hezky se roztira a i po tech par teplejch dnech, co ted bylo, jsem stale spokojena. mam teda hodne suchou plet. treba to u jinyho typu pleti bude fungovat jinak.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    narazila jsem na netu na španělskou přírodní kosmetiku Diethestetik, nemáte s tím některá zkušenost?
    Péče o pleť | Eko-produkty.cz
    http://www.eko-produkty.cz/pece-o-plet-c468/

    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA: V pohodě, na léto se třeba bude hodit, případně věnuju matince.

    SISTA: Já mám taky většinou ty nejsvětlejší odstíny, tak jestli říkáš, že i tobě sedí, tak do něj možná půjdu... v létě bronz nachytám, tak to třeba nebude pěst na oko. A jakou má konzistenci? Měla jsem jednou tónovací od alverde a byl poměrně hutný, což se do teplejších dní moc nehodilo...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SISTA: taky jsem ho dnes díky slevovým kuponkům z dm koupila a nejdřív mě zarazilo,jak je tmavej,ale nakonec zesvětlal..to půjde!
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: aha, skoda no... ja nemam suchou kuzi, takze s tim problem nemam.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA: No já si ho na tvé doporučení také pořídila, ale musím říct, že mi bohužel dělat to, co mi třeba dělá i rakytníkový krém od weledy - prostě za chvíli mám zase pocit vysušených rukou. Zrovna na krémy na ruce jsme fakt úchyl, zkusila jsme jich mraky, a momentálně jako totálně nejlepší a jediný skutečně hydratující tak, že si občas ty ruce už ani mazat nemusím, je od Natudermu. Jenže, co se to neděje, v dm začali všechno od nich vyprodávat a vypadá to, že tam ta značka končí... nevíte? To je u mě uplná klasika teda...
    OXIS
    OXIS --- ---
    Netýká se to úplně kosmetiky, i když přírodní kosmetiku tam taky mají, ale co se týče bylin, musím doporučit bylinářství Kindl v Řeznické, je tam takový mladý dědek bylinář, co se strašně vyzná. A protože kožní problémy jsou odrazem vnitřku, tak se rozhodně hodí dobré bylinářství znát :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam