• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    IDENTITY: No já nakonec i zjistila, že to jde velmi dobře nanášet i malíčkem, protože u kartáčku mám dojem, že se to nenanese rovnoměrně (čert ví proč), ale malíčkem ty řasy promnu a jsou jím obaleny ze všech stran.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    A právě jsem empiricky ověřila svůj nápad, jak nanášet ricinový olej na řasy. Vymývání řasenkovýho štětečku zrovna nebylo možný, takže jsem to pojala tak, že si ho nanáším mezizubním kartáčkem :-D Funguje to.

WOCKOO: Díky za tip, po tom čisticím gelu se mrknu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    DA_NIELA: skusala som aj fungicidne aj framykoin, nakoniec pomohli vitaminy, nenamahat tu oblast a hojiva mast. mala som to zo spatnej stravy v tom obdobi.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAMANOVA006:
    Přitlač trochu s vitamíny B. A mazat konopnou mastí. Moje favoritka je z TOPVETu /70%/.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    NIKKITA:
    DA_NIELA: díky moc za rady.. jak je teď zkouškový a asi víc stresu, tak se mi to všechno nahromadilo...ekzém, koutky. tak je to dost nepříjemný, takže jsem vděčná za cokoliv, co mi pomůže.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SAMANOVA006: Lékárnice říká, že na prasklé koutky jsou potřeba masti s fungicidními účinky.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SAMANOVA006: No to právě nechci... barvila jsem se chemickými přelivy i hennou, ale to už nechci, mám to teď odrostlé do půlky, je to docela plynulý, takže to vypadá i poměrně hezky, ale líbilo by se mi jen lehké zatónování (něco jako á la barva na jedno umytí), ale ne něco, co bude odrůstat ještě x let´jako to mám teď...
    SAMANOVA006: třeba něco s měsíčkem, to mi pomáhá
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    nemáte prosím nějaký tip jak urychlit hojení prasklého koutku? Pokud možno z domácích zdrojů..
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    NIKKITA: A co hennecolor přeliv?
    Henne Color: BAREVNÉ PŘELIVY
    http://hennecolor.patriotcaffe.cz/page.php?5
    zkušenosti mám a barví to možná trochu i víc než klasická henna. ale jak moc se to vymývá nedokážu úplně posoudit, protože barvím už dlouho a střídám to s klasickou hennou..
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    IDENTITY: taky je mám ráda
    jo, mimochodem, zase jsem v Rossmannech objevila pár věcí od Alterry, který před časem zmizely- mají nějaký krém, krém na oči a zkusila jsem koupit čistící gel s aloe a z toho jsem nadšená. Na rychlé omytí obličeje ve sprše, vůbec nevysušuje a pleť je po něm krásně vláčná. Hned při nejbližší příležitosti jsem si zašla ještě pro jeden, člověk nikdy neví :-)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ELIZHANNAH: Po vyzkoušení asi čtyř alverdích šamponů jsem definitivně přešla na Alterru (meruňka + nějaký obilí). Nebe a dudy...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    PSYCHOPATICK: jo, díky ;)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    PSYCHOPATICK: Dekuju za info, ale ten druhý se mi nezobrazuje a navíc byl od jiné značky... ale ten první byl ten, co jsme měla na mysli ten levnější, takže rozdíl bude asi jen v tom, že jeden je organický, druhý nikoliv. Zkusím zajít do toho krámku a ještě jednou na to kouknout. Každpoádně dík.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    NIKKITA:

Ahoj, paní mi už mi odpověděla na email, jaký je rozdíl mezi meemovým olejem. Jedná se konkrétně o tyto varianty: http://www.alpik.cz/ayuuri-neemovy-olej-100ml/d-73080/ a tímto: http://www.alpik.cz/ayuuri-neemovy-olej-organic-100ml/d-73128/)

Dobrý den,

děkujeme Vám za projevený zájem. Rozdíl mezi neemovým olejem a neemovým
    olejem Organic je ten, že u Organicu je zaručeno, že stromy jejichž listy se
    používají na výrobu neem.oleje jsou pěstovány v prostředí neboli přírodě kde nejezdí auta a kde je vše
    přísně kontrolováno. U Organicu máte 100% jistotu, že je kvalitní a pěstovaný tak jak má být.
    V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
    Neemový olej by se měl naředit 1:10 s jiným olejem např.
    mandlovým,konopným,olivovým. Pro vnější použití.
    Neměl by se používat v těhotenství.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    NIKKITA: Hm ale teď koukám na složení a taky dobrá chemka... tak na to kašlu. A neexistuje nějaký podobný způsob?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Holky myslíte, že při mytí šamponem typu Henne color s hennou dostanou vlasy ten hennový zrzavý nádech, aniž by je obarvily? (zeptám se i ve fóru s hennou, ale zkouším to i tady)
    OXIS
    OXIS --- ---
    ELIZHANNAH: já mám alverde s mandlí a hrozně mě zklamal, vlasy mám po něm strašný, zplihlý hned po umytí. Ale můžu doporučit granátový jablko od tý rossmanovský značky, to mám vlasy hezký! :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Jaké máte zkušenosti s šamponem od Alverde Jablko a papája? Já jsem zklamaná, krásně voní, ale hrozně blbě se vymývá, ať se snažím, jak se snažím, mám po umytí a vysušení zacuchaný vlasy, prostě mám pořád pocit, že ten šampon tam je a že ty vlasy jsou tím jakoby trošku slepený...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    NIKKITA: Tak opravdu jsem dnes zahlédla minibalení v tubě - tak se omlouvám za nedůvěru, nechala jsem si dnes vytisknout ten poukaz na 25% slevu na ty opalováky, tak to přihodím k tomu a uvidím.
    A nevíte, jak ty jejich poopalováky? To už by nemusela bejt katastrofa... zas jsem koukala, že je na druhym místě ve složení alcohol, tak aby to případně spálenou kůži nedráždilo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam