úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
přírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
NATURE COSMETICS
WWW quick links:
Alva
Alverde
ATOK
de TRAAY
Dr.Hauschka
Eoné
ESI
Eubiona
Farfalla
Florame
KissMyFace
Lavera
Laveré
Logona
Mádara
Nobilis Tilia
Primavera
Salus
Sanoflore
Sanoll
Sante
Savon du Midi
Tautropfen
Trinity
Urtekram
Weleda
Important info:
Certifikovaná přírodní kosmetika
Výrobky (ne)testované na zvířatech
Kosmetika obsahujici alergen MDGN
Živočišné produkty a přísady užívané v kosmetice. Alternativy.
Testování na zvířatech. Vivisekce.
Databáze přírodní kosmetiky (id CNV)
Výpis ne/závadných kosmetických výrobků
SAVE ANIMALS. SAVE NATURE. SAVE YOURSELF
rozbalit záhlaví
LOMILOMI
---
---
9:18:23 2.8.2013
1 odpověď
KATKA119
: na krem na ruce snad nepotrebujes hafo ruzovy vody. Proc nepouzijes obycejnou vodu a esencialni olej? Das ho tam podle chuti a stejne budes muset pridat nejaky emulgator.
Jen pro zajimavost, jaky pouzijes konzervant?
KATKA119
---
---
11:57:36 1.8.2013
1 odpověď
PINK_CICINKA
: např. tato
http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=7061
to má ve složení jinak než ta od purity vision, ale na ty ruce to řešit nebudu, koupím si tedy nějakou levnější
SARAJ
---
---
11:56:13 1.8.2013
PINK_CICINKA
: souhlas, v Turecku jsem nakoupila olejicky taky za smesne ceny a jsou super
mimochodem, cotton olejicek a vlci mak - mate nektera zkusenosti?
PINK_CICINKA
---
---
11:48:37 1.8.2013
1 odpověď
KATKA119
: Já bych se té levnější nebála. Kupovala jsem zásoby růžové vody v Bulharsku, kde se hojně vyrábí a cenově vyšla na pakatel. Mám i tu od Purity Vision a nevidím rozdíl. Mimochodem ta z Bulharska má podobnou "pouťovou" lahvičku.
PINK_CICINKA
---
---
11:46:54 1.8.2013
1 odpověď
KATKA119
: Růžový esenciální olej je hrozně drahý, ten by do vody určitě nemíchali...
TAMARIX
---
---
11:33:23 1.8.2013
KATKA119
: Tyjo, díky moc za odkaz na tu Purity vision! Netušila jsem, že se to dělá i v takhle velkém balení, to vyjde mnohem levněji než rozprašovače a přelít se to dá vždycky. Super! :-)
KATKA119
---
---
10:50:13 1.8.2013
1 odpověď
každopádně i kdyby to tedy byla voda smíchaná s esenciálním olejem, myslíte, že na krém na ruce to stačí?
NIKKITA
---
---
10:49:00 1.8.2013
KATKA119
: Aha, no tak to v tom případě bude asi nejlepší. Možná tam to složení neuváděj schválně právě z toho důvodu, co píšeš
KATKA119
---
---
10:46:23 1.8.2013
1 odpověď
já jsem někde slyšela, že ta kvalitnější je destilovaná z okvětních plátků a ty levnější, že je demineralizovaná voda smíchaná s esenciálním olejem, to by ale mělo být napsané ve složení, zkusím tam asi napsat
NIKKITA
---
---
10:41:04 1.8.2013
KATKA119
: Nějak tam nikde nevidim, z jaký je to růže, napadá mě jedině, že ten markantní cenový rozdíl může být daný druhem, ze které ta voda je.
KATKA119
---
---
22:45:11 31.7.2013
3 odpovědi
chtěla bych se zeptat jaký je rozdíl mezi touto růžovou vodou
http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=9282
a touto
http://www.repraha.cz/www-repraha-cz/eshop/0/3/5/502-Ruzova-voda
, je mi jasné, že ta druhá je méně kvalitní, ale nevím jestli se nejedná třeba o pouze "ovoněnou vodu" na obličej používám tu od purity vision, ale do krému na ruce bych ráda sehnala něco levnějšího, nemáte s tímto někdo zkušenost?
KATKA119
---
---
20:05:27 30.7.2013
neměla byste některá přebytečné prázdné skleněné lahvičky se sprejem, objem nejlépe od 70 do 150 ml? (Praha), alespoň 3, aby se mi pro to vyplatilo jet
WITCHIE
---
---
11:27:02 30.7.2013
Zeptam se spis tady nez v obecnych klubech o kosmetice, i kdyz nejde o vylozene biokosmetiku (jde o lak na nehty jehoz slozeni ma byt netoxicke oproti klasickym lakum a nevim zda jen kvuli tomu by ho spotrebitelky ktere tento aspekt tolik netrapi kupovaly a tudiz s nim mely zkusenost).
Mate nekdo zkusenost s laky na nehty znacky Priti NYC?
TURBULENT
---
---
14:23:39 29.7.2013
GREENFAIRY
: Díky, přečetla jsem :-) Potřebovala jsem to ale hned ten den koupit, takže nakonec jsem si pořídila ten s meruňkou na lesk a zatím vypadá dost slibně.
ULILIA
---
---
14:05:23 29.7.2013
A skúšali ste už od Alterry niekto ich nový BB balm
http://motokatty.blogspot.cz/2013/07/alterra-bb-krem-6v1.html
? Narazila som naň náhodou min. týždeň a až na to, že svetlý odtieň je na mierne opálenú pleť príliš svetlý a chce preto poriadne rozotrieť (ale zas by mohol byť fajn pre bledule, ktoré hľadajú prírodný bb krém), som zatiaľ po pár dňoch nenašla chybu. Zaujímali by ma prípadné skúsenosti s tým stredným (mittel) odieňom.
GREENFAIRY
---
---
13:19:32 27.7.2013
1 odpověď
TURBULENT
: Můj oblíbený je ten na poškozené vlasy s fíkem. Zkoušela jsem i ten s granátovým jablkem, ale více mi vyhovuje ten první. Psala jsem o nich na blog, tak si to můžeš přečíst, jestli chceš :)
http://masquerade-free.blogspot.cz/2013/04/vlasove-produkty-alterra.html
NIGHTFURY
---
---
21:57:44 25.7.2013
Nevíte, kde by se daly sehnat menší lahvičky s kapátkem? Třeba v nějaké konkrétní pražské lékárně?
FITH
---
---
12:19:57 25.7.2013
WOCKOO
: Vlasy jsou matné a nepěkné, prostě jako po****á sláma
BOSSORKA
---
---
11:13:33 25.7.2013
prodám Cannasol opalovací mléko s OF Cannaderm
s OF 10, 1krát použité, nedělá bílý film - potřebuju si koupoit vyšší faktor (na hory a k moře, sem to zas dopředu nepromyslela), předání Brno, víc info v poště, cena 330.
TURBULENT
---
---
16:26:34 24.7.2013
MARGARITKA
: Super, diky za radu :-)
MARGARITKA
---
---
16:25:05 24.7.2013
1 odpověď
TURBULENT
: momentalne mam papajovy (myslim, oranzove vicko) na objem a predtim jsem mela nejaky mandlovy jemny (bezove vicko) a ucinek srovnatelny, oba moc prijemne a naprosto dostacujici... maji je celkem pekne rozdelene, podle toho co od samponu ocekavas, takze urcite neslapnes vedle :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam