tyjo, to jsem se zase vytočila! není nad to navštívit paní doktorku dermatoložku vyššího věku, uf
Už asi dva měsíce se mi u vnějšího koutku oka objevují takové mini červené pupínky, žádná tragédie, na horách mi to úplně zmizlo..
ale už mě to nebaví, jsem ochotna podstoupit i nějaké rychlé řešení formou antibiotické mastičky nebo něco tak. Paní doktorka mi hned začne tvrdit, že jsem těžký alergik (nejsem) a exematik. že mi musí napsat prášky na alergii a ty už budu žrát do smrti.
když jsem to odmítla, tak čím že to mažu. zmínila jsem se o kokosovém oleji, načež paní spráskla ruce, že to nesmím, takové svinstvo, vždyť to je plné parfemace, jak jinak by se tam dostala ta kokosová vůně! (o jiných olejích jsem teda už radši pomlčela)
poté mi začala vysvětlovat, že to nemůžu, přeci nějaká kosmetika z drogerie, to je jasný, co v tom bude, musím do lékárny, nelépe pro Vichy nebo La Roche Posay, to je opravdová kvalita, vždyť se to taky prodává jenom v lékárně!
něco napsat do oblasti kolem oka mi stejně může jenom oční, ale ten mě zase pošle na kožní... jak jinak
čímž se dostávám ke svému dotazu- neznáte někdo příčetnou dermatoložku či kožařku v Praze anebo teda očního, co nebude dělat problémy? Pevně doufám, že to nebude třeba, ale ráda bych měla něco v záloze