MARGARITKA: Já jsem taky spokojená, ale tyhle podvody u složení fakt nemam ráda, kor, když se člověk orientuje zejména podle ingrediencí, mám dojem, že je to i protiprávní, a kdyby jim na to někdo přišel, tak vypláznou pěknej balík za pokutu. Jako jo, vinegar je pro silný nátury, to jako dárek potěší málokoho :)
ELSEVIER: Přesně o tom jsem také přemýšlela a sháněla ten rýžový škrob v bioobchodech, ale narazila jsem jen na rýžovou mouku a nevím, jestli je to totéž, co rýžový škrob, nebo jestli by to mělo ten samý účinek... ta mouka byla hodně jemná, ale byl jí ranec, tak jí radši nekoupila. Co myslíte, je to to samé? Amica fakt bohužel smrdí, taky bych to ráda řešila tímhle.
WOCKOO: Mám od nich tuhý kompaktní (zelená kulatá krabička se zrcátkem a houbičkou), dobře kryje, rozjasňuje, pohodlně se nanáší; pak minerální tekutý, dobře a rovnoměrně kryje; natural light makeup - kryje jemně, ale víc než tónovací krém, a nakonec color and care makeup - spíš tónovací krém. Dala bych si zejména pozor na výběr odstínu, řeba ivory je hodně do růžova; pakliže máš zarudlou pleť, fleky, nebo snadno zčervenáš, doporučuju odstíny jako 20 honig gold a obecně ty spíš do žlutobéžova. Ty nové jsem zatím nezkoušela, ale tyhle staré v sortimentu pořád jsou (a doufám, že budou)