LABARCHA: To je samozřejmě na tobě, mě by jen vadilo si na obličej dávat něco, co vypouští formaldehyd a ještě za to tý firmě, co to vyrábí, platit, když existujou daleko kvalitnější a opravdu přírodní alternativy. Každá chemikálie v kosmetice má mít za úkol vydělat výrobci na úkor zákazníka, protože přírodní extrakty, oleje atd. jsou dražší než nějaká levně vyrobená chemická sloučenina. To mi nepřipadá fér.
PEGy jsou nefrotoxické, ač v krémech jsou v malém množství, tak stejně mi nepřipadá logické, proč bych si to měla dobrovolně mazat na ksicht. Zkus se orientovat na certifikovanou kosmetiku, ta tohle nepřipouští, usnadní to orientaci při výběru.
Tenhle krém není úplně zas tak špatný, ale několik položek je na pováženou, zejména ten PEG (můžeš se na to podívat tady, zadáš tam ingredienci a ono ti ukáže, jak je na tom se škodlivostí:
http://www.ewg.org/skindeep/ ), určitě najdeš lepší.
IDENTITY: Tak super, přesně to od toho čekám, hodlám to používat přesně z toho samého důvodu, v létě na to kašlu, ale v zimě, když používám mejkap, tak se mi barva obličeje slije v jeden celek a vypadá to divně. Rtěnky skoro nepoužívám, spíš tónované lesky a balzámy, stíny vůbec. Doma jsem právě měla nepřírodní a moc tmavý odstín, tak jsem zvědavá, jak mi ta alverdí sedne :)