MARGARITKA: Mně se na nich líbilo to, že mají štětiny z přírodních vláken (ze zvířecích chlupů, ocasů, doufám, že stejným způsobem, jako ovcím stříhají srst na vlnu), ale když jsme viděla cenu štětce na oční stíny, chuť mě asi přešla (stál skoro šest stovek) a nejspíš si koupím asi zasouvací synetický za dvěstěpade od YR a kabuki od essence. Doma mám sadu nějakých Shiseido od tety, ale mám podezření, že jsou fejkové, protože teta za á není nijak zámožná, za bé z nich docela dost pelichají chlupy, a ač vypadají luxusně, vlas mají docela drsný. Tak jsem přemýšlela o náhradě a chtěla jsme investovat, ale asi to nevyjde, leda Ježíšek. Ty štětce v DM jsem možná viděla, jestli máš na mysli Eco Tools (jestli se mi ten název neplete s jiným)s bambusovou rukojetí na zeleném podkladu v plastu. O těch jsem také přemýšlela.
S těmi řasenkami jsem na vážkách, nerada bych za pětikilo dostala to samý, co od alverde, ale občas mě z obyč řasenek večer pálí oči, což by se dalo přírodní řasenkou eliminovat. Ale pandí efekt už nechci, proto bych potřebovala radu, než bych za to vyplázla větší prachy. Mně se docela potí obličej, takže by to mělo nejspíš ten samý efekt, jako u tebe. Prodavačka v Greenwave mi říkala, že Lily Lolo jí osobně drží, což může a nemusí být pravda. Na internetu u ní píšou, že je dobré před nanesením řasy poprášit pudrem. Takže tipuju, že se jinak asi rozmazává.