• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    CATCHA: Já jsem už zakotvila u Alverde - rtěnky maj za dobrý ceny,přírodní, snad i výběr odstínů dobrý (já kupuju jen jeden a ten samej, už ani nekoukám po jiných)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    dle facebooku dm drogerie budou brzy k dostání produkty této značky
    Original Source - Intensely Natural Shower Gel & Skin Care
    http://www.originalsource.co.uk/

    je to surovinově ok? díky
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    A ještě prosím o nějaký tip na dobrý krém proti vráskám pro maminku 50+?Děkuji.
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    Prosím vás,mohl by mi někdo doporučit nějakou kvalitní rtěnku?Mám chuť zkusit jí zase nosit,ale když už tak nějakou přírodní.Díky.
    AIJA
    AIJA --- ---
    CAMELLA:
    Díky za osvětu. Ty v tubě vůbec neznám...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AIJA: http://www.bio-info.cz/uploads/images/Kosmetika/timotei_organic_delight.jpg
    jinak mají samozřejmě i obyčejné šampony timotei, třeba řadu pure http://i2.wp.com/melleambroise.com/wp-content/uploads/2013/04/gamme-timotei-pure.jpg, ale ty už přírodní nejsou a prodávaj se právě všude možně od billy po penny. timotei organic delight mají jen v drogerkách..
    AIJA
    AIJA --- ---
    CAMELLA:
    A o kterým konkrétně mluvíš?
    IKA
    IKA --- ---
    NIKKITA: Céder alebo santal?
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    NIKKITA: Mozna litsea cubeba nebo kardamom?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ORISKOVANUTELA: Tuhej šampon je potřeba hodně dobře vymejt. Mám jeden doma, mýdlárna U Dvou koček, no a když jsem si ho pořádně nevymyla, byly moje dlouhý vlasy u konečků jeden velkej dred. Ale jinak to bylo v pohodě. Ale momentálně používám alverde mandle argan, nebo čerstvě tu Alterru a po ní je mam nadejchaný taky (ale dnes jsme si na ně dala masku z bylinek od Henne Color, takže je mam krásný a načechraný asi z toho)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Koupila jsme si od Alterry neparfémovaný sprchový gel / šampon asi za pade, a je moc příjemný, odlila jsme si kousek a kápla do toho éterickej olej z levandule a připadá mi to jako docela fajn způsob, jak si vyrobit po domácku ovoněný sprcháče.
    Nemáte někdo tip, jaký éterický olej použít pro pány? Chtěla bych něco takového vyrobit pro bráchu a tátu, co se polévají adidas pánskejma sprcháčema a vždycky po nich pak šíleně "smrdí" koupelna :(
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Já si v poslední době myju vlasy tuhym šamponem od naturinky (http://www.ferovamoda.cz/katalog/znacka/naturinka), po nedávnym umytí u přítele niveou jsem najednou měla vlasy šíleně nadýchaný, takový uplně jiný... Ten tuhej šampon mi sice vlasy umyje, ale mám pocit, že mi po 3večerech v hospodě po 3x umytí smrděj... Asi to budu střídat s alverde, jen si chci koupit 300ml, a to maj jen myslím jabkovej, ráda bych zkusila něco jinýho...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AIJA: to určitě nebyl tenhle, oni obecně šli do sebe a dělaj šampony relativně ok, bez parabenu, silikonu..ale běžny řady jsou se sulfáty.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tuším, že v Penny nebo něčem takovém měli šampon Timotei míň jak za padesát...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MARGARITKA: jo tak jestli jsou ve slevě, tak si pro ně možná skočím, ale fakt puvodní cena byla cca tech 160.
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    MARGARITKA: ten mám už docela dlouho. Nějak ale nevím, jak hodnotit- není ani vyloženě dobrý ani vyloženě špatný. S mýma vlasama tak nějak nic nedělá, umyje, neuškodí.. žádný zázrak
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    MARGARITKA: taky jsem je videla ve stojanu se slevama (cena asi 80,-/kus), vypada to, ze je nikdo nekupoval, tak je vyprodavaj. jestli to stahuje cely dmko, tak se bud zamyslej nad cenou a nebo se na bio vykaslou... koupila jsem si sampon a kondicioner, ale jeste jsem je nezkousela. nejlepsi je, jak na obalu maji hlasku ve smyslu toho, ze od toho nema zakaznik cekat vysledky jako od konvencniho samponu ;) ale to ze uz parabeny necpou vsude je fajn. doufam, ze misto toho tam nedavaj nejakou jinou, zatim neproflaklou slozku.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    CAMELLA: aha, tak cenu jsem nezkoumala, bylo to ve stojanu se slevama, nebyly tam cedulky... to teda souhlasím!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MARGARITKA: po pravdě šampon a kondicioner vyjde asi na 160kč každý a to už mi přijde celkem dost, na timotei. Za tu cenu už člověk koupí šampon od nějaké lepší, vyloženě přírodní značky a ne jen od značky vezoucí se na trendu biokosmetiky.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    hahaa.. "Timotei usiluje o vytváření produktů tak přírodních, jak je to jen možné, a proto přestal používat parabeny." - to zní, jako by je přes noc někdo osvítil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam