• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MARGARITKA: levandluove telove mliko Weleda? Nepletes se? To bych fakt brala, ale zatim jsem videla vzdy jen ruzove. Levandulovy maji sprchac a olej.
    Kdyztak levandulove ma Lavera. Ale ja mam ty od Welwdy radsi no
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    WOCKOO: Weleda, má růži i levanduli... já měla z mlík jen citrusové, rakytníkové a granátové jablko, z růže pouze sprcháč, ale všechno bylo boží a ráda se k těmhle výrobkům vracím.
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    ženy, neporadíte nějaké hodně hodně voňavé tělové mléko? mám ráda květinové vůně- třeba růži, levanduli nebo jasmín
    půjdu i něco očuchat, ale klidně se nechám inspirovat
    MAGI
    MAGI --- ---
    Pokud je to kolem nosu bez toho, že by to byla suchá(=podrážděná, namáhaná) kůže, budou to ty viditelné/rozšířené žilky. Ty jsou hlavně kolem nosu a na tvářích. Zkusila bych třeba toto: http://www.biooo.cz/krem-na-akne-cervenani-a-mykozy-s-echinaceou-argital-p-4962.html .. pak se ještě říká že nimba umí trochu tyto žilky stáhnout.

    A kamarádka je hodně silný alergik, trpí na dermatitidu, opary kolem pusy a kamarád má zase hodně rozjetej ekzém na rukách. Kolem kloubů a mezi prsty uplně popraskaná kůže do krve, vše co si na to kdy dal ho strašně pálilo.. tak jsem k vánocům rozdávala toto: http://www.biooo.cz/krem-s-violkou-pri-dermatitide-argital-p-4464.html a http://www.biooo.cz/hypoalergenni-krem-na-ruce-s-violkou-argital-p-5361.html .. a mam z toho strasnou radost. Protože kámoška po nějaký době uplně přestala používat kortikoidy a kámoš si to chodí už kupovat sám a to tak strašně opovrhoval přírodní kosmetikou, že sem si řikala, že to nikdy ani nepoužije :).. Teda zní to jako bych byla placena za propagaci argitalu, ale kdyz sem pomahala v biooo a zkousela ty produkty na sobe, fakt sem byla nadsena i z ceny :))
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ANASTHESIA: no a co je to za typ zarudnuti? Popraskane zilky, podrazdena, presusena nebo prilis mastna plet s pupinkama...?
    Pokud jsou to ty zilky, tak jedine laser a ten nedoporucuji protoze se to stejne vrati, takze vyhozeny penize a opakovani pleti neprospiva.
    Nebo to muze byt proste prokrveni, ja to mivam kdyz napriklad jsem v chladnu venku, proti tomu fakt nic neni.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ANASTHESIA: No mě se tohle často děje taky, zejména v zimě, kdy jsem hodně bílá, takže zarudnutí je víc vidět, ale nejlepší to mám asi v době, kdy používám málo různejch přípravků a neodličuju se agresivníma přípravkama (zejména ty co obsahují alkohol). Dnes ještě možná seženeš poslední kousky krému od Natudermu, ten měl přímo proti zarudnutí krém, který obsahoval nějaké stříbro, ale už tu značku stahují ze sortimentu (v DM). Ale mně osobně nejvíce pomohla ta pleťová domácí voda z ovsa, výborně zklidňuje a tou dobou jsem zarudlá nebyla, a k tomu jsme používala od weledy Coldcream proti zimě, a výsledky byly vynikající.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Mam to asi po tatovi. Vadi mi to protoze kdyz pres den sleze makeup je videt jak jsem ruda a ne bila. rudej nos :D i tvare. a ja bych chtela mit jednotni barvu :D lze toho nejak docilit? krem, masky atd?
    HIFI
    HIFI --- ---
    Ráda bych se zeptala, zda tu někdo má zkušenost s ajurvédskou přírodní kosmetikou Tarani ?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ANASTHESIA: tak zarudly oblicej neni o vybeleni (o vybeleni se mluvi v souvilosti s pigmentaci pokud se nepletu), ale o zmirneni/zaleceni, ne? Tzn. asi by bylo potreba nejdriv urcit priciny zarudlosti, aby se dalo rict co na to muze pomoct
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Pardon spatny link :D http://www.originalsource.co.uk/
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    A dalsi dotaz. Znate znacku original source? mate nekdo zkusenosti? je opravdu vegan? http://www.youtube.com/watch?v=uZhf98IydQ0
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj, poradi nekdo neco na vybieleni obliceje? Zbavit se zarudleho obliceje. dik
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NIKKITA: :)je na ni napojena - sebrat nepomaha.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SARAJ: Kožní problémy jsou zpravidla původu psychického, takže homeopat třeba ve spojení s psychoterapeutem (já chodím k obojímu v jedné osobě) by mohl být vysvobozením. A Niveu bych jí zabavila a nastrčila něco vhodnějšího.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MARGARITKA: jj, ja se ji snazim dohnat k memu homeopatovi a hucim do ni jak to jen jde - ruce ji praskaji do krve presne, kdyz ma hodne narocna obdobi se vztahama - min Vanoce mela chudera 10 dnu antibiotika, protoze se ji do toho dostala infekce jeste, zafacovane ruce mela skoro 3 tydny...:( je to masakr, ale musi k tomu dojit sama, ze takhle dal ne...
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    SARAJ: no myslim, ze se to u kokosaku bezne uvadi, ze je vhodny i na vlasy... v tvem pripade by stacilo jen trosicku vetrit na navlhcene postizene misto... kamaradce drzim palce, at se z toho dostane, vim, ze to neni zadna sranda, jednou jsem tu mou kamaradku, co si kokosak nemuze vynachvalit, navstivila doma, kdyz to mela extremne rozjete, lezela v posteli cela strupata, puchyrovata, temer do krve, s placem a bolesti... myslim, ze ji pomohl i nejaky homeopat, akupuntkura apod. a hodne konopna a hlavne prirodni kosmetika obecne... A za sebe jeste muzu doporucit Bioptronovou lampu od Zepteru, skvely pomocnik do domacnosti, hodne urychluje hojeni a regeneraci, hlavne kuze, nezustavaji po tom temer zadne jizvy, da se obcas na aukru sehnat celkem "levne"
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: ale za radu diky - kamaradka ma uplne polikvidovane ruce - vyridim ji to. Jede ten v Nivea a kortikoidech....:(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MARGARITKA: kokosak do vlasu? mam kratke vlasy teda...ale porad si rikam, ze je hutnej dost.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    SARAJ: kamaradce na atopicky ekzem hodne pomahal kokosak, tak treba by to byla taky vhodna volba oleje (idelane vyrobit si ho navic konopny:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAGI: oki, zkusim---mne to teda nejak nesvedi...zadny zbesily drbani neni. Jen se loupu, ale olej by mohl zabrat.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam