• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    TICHTICZKA22: Vlasy se mi obecne zlepsily pote, co na myti pouzivam shikakai, arithu a nebo jedlou sodu + citronovou stavu.. Jsou lesklejsi a nesvedi me pokozka :) Shik.myje a amla funguje jako kondicioner, takze idealni kombinace. Jen si dej pozor, at se ti to nedostane do oci.
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    ANEZAK397: No mně to právě doporučila paní Síbková co vede cestu přírody, a že prý nejlepší efekt společně s amlou olejem a klasickou amlou... na suché vlasy prý bomba, ale stejnak jsem trochu pochybovala, je to obchodnice jako každá jiná :-) Takže to moc ráda slyším :-) A jsou pak opravdu poddajnější a lesklejší? Jsem zvědavá, těším se.... Tvé rady si beru k srdci :-)
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    TICHTICZKA22: Ano, miluju shikakai! Dela krasny vlasy. Ale doporucuju to zalit vodou a precedit, jinak je z toho dost bordel vsude po koupelne..
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    Právě jsem si objednala na vlasy toto http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=6149 společně s mla práškem a amla olejem. Nezkoušela jste některá?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    zvažuji koupi tohoto krému - máte někdo zkušenosti?
    http://www.greenwave.cz/i-m-freistil-hydratacni-krem

    nevím moc, co si myslet o té kys. hyaluronové.... je to dobré, není to dobré?
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SARAJ: No, při zvýšený fyz. zátěži tý vody vydejcháš docela dost - nevím jestli se mění procento vydechovaný vodní páry, ale rozhodně musíš víc dýchat. Zkus si někdy při teplotě kolem minus deseti dát kus látky přes pusu a jsi si zaběhat - během několika minut budeš mít kolem pusy slušnej kus ledu. Ještě líp je to vidět při běhání v plynový masce ...
    HIFI
    HIFI --- ---
    VERONIKAEMA: prozkoumám jejich web, díky... píšou tam, že bez silikonů, SLS a SLES, tak by to mělo být snad v poho

    MART1NKA: tohle se chválí hodně napříč internetem...

    díky holky, zkusím postupně třeba oba produkty
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LENISTA: samozřejmě komplet životospráva. Jinak jím i víc pohybu, ale vyloženě že bych potila hektolitry, to mi teď zrovna moc nevyhovuje, páč bych se ukousala a udrbala k smrti. Potřebuju zhubnout ještě dvacet kilo, takže se na tom zdárně postupně a pomalu maká :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HIFI: mne funguje Sante, hneda tuba, vlasy stejne, ale nedavam ho ku korienkom.
    HIFI
    HIFI --- ---
    Prosím o tip na nějaký kondicioner, nemusí být na 100% přírodní. Používala jsem nějaké od Alverde, ale jsou na mě moc hutné a těžké. Jinak vlasy dlouhé, nebarvené a jemnější struktury. Spíš tedy nějaký kondicioner, co by vlásky trošku nadýchal, ale přesto vyživil... :) díky při pátku
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TAMARIX: ja jsem zkousela i zabal z ricinaku a slo to. Tak uvidime...dik za
    info.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LENISTA: rekla a uz se nikdy nevratila,:) LOL
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    SUFFOCATE: dobře, díky moc .)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    _JULIE_: no... řekla bych že nefunguje tak dobře jako obyč deodoranty co používám normálně (dove, garnier,...), ale zase fakt příjemně voní.
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    SUFFOCATE: A deodorant funguje? také přemýšlím o citrusové vůni..
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    _JULIE_: mám parfém a deodorant.. oboje moc hezky voní (citrusy), ale hlavně parfém moc dlouho nevydrží vonět. Řekla bych že do půl hodiny už není cítit vlastně vůbec.
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    holky, máte některá zkušensti s touto kosmetikou z fléru? http://www.fler.cz/essence
    Hlavně by mě zajímal asi parfém, šampon, lesk, deodorant.
    Díky!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LENISTA: prozradím ti sladké tajemství - tvůj organismus se s tím povětšinou umí vyrovnat. Pokud ne, tak končíš u lékaře a nestačí ti na to pívoda/raw strava/zírání do slunce a nebo omývání přirození vlažnou vodou.

    Nejrůznější problémy s kůží sice bývají úzce spojení s životním stylem, leč to co to vyřeší není očista těla od zlých toxinů, nánosů ve střevě, odkyselení organismu či rozproudění orgonitové energie při omývání přirození vlažnou vodou, ale převážně doplnění chybějících živin a kompenzace chronického stresu - což je stále fyziologie, popřípadě vyřešení závažnějších problémů jako jsou endokrinní dysbalance a nebo automunitní poruchy, které opět mohou, ale nemusí být navázány na životní styl.

    Základní myšlenka pro pochopení je fakt, že korelace není kauzalita.
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    NIGHTFURY: rozhovor byl na detoxikaci kvůli vyčištění pleti, alespon si to přečti než ze sebe začneš sypat "moudra"
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LENISTA: Ona tam samozřejmě nějaká vodní pára je. Ale rozhodně jí není tolik, aby dávalo smysl, že se během hodiny cvičení proleješ dvěma litry vody.
    A řeči o detoxikaci.. zkus si najít, v jakém stavu je intoxikovaný člověk. Intoxikace je doslova otrava, takže to rozhodně není stav, ve kterém můžeš cvičit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam