• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    WITCHIE: diky
    GALE: hyaluron je tedy pro pokožko prospěšný,když se takhle dodává zvěnšjku nebo ne? nepřestne plet pak fungovat a vytvářet ho sama?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    GALE: pokud vim tak acid hyaluronic slouzi k hydrataci pleti. Mechanismus jakym tak cini (stimulaci prokrveni jak pises? nevim) mi znam neni, ale finalnim ucelem teto substance v kosmetice je hydratace.

    BOSSORKA: mam, pouzivam jako denni, jsem spokojena, splnuje co potrebuji: hydratuje aniz by ucpaval pory, nedelaji se mi po nem pupinky. Pod nej ale pouzivam pletovou vodu od stejne znacky. Se samotnym kremem bych mela plet moc suchou, resp bych ho musela davat vic a to by zas byla moc mastna/zapatlana.
    GALE
    GALE --- ---
    BOSSORKA: S krémem zkušenosti nemám, ale řeknu ti na co je kyselina hyarunoová. Používá se k lepšímu prokrvení tkáně. Do pleti se "nalije" krev a vyhladí se. Je běžně přítomna v pokožce.
    Má první zkušenost s ní byla při očkování proti spalničkám, kdy jsem nejdřív dostala do předloktí injekci této kyseliny a pak vlastní očkovací látku.
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    TICHTICZKA22: No da, ale to se mi to radi, kdyz muzu nakupovat ruzne po svete.. Napriklad v Dubaji na nase za 25 korun.. Ale chapu ze tenhle tip je ti mozna k nicemu.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    já vlasy suchý ani nemám (jsem v šoku co jsem z nich dokázala udělat poté co jsem si je totálně spálila několikrát za sebou odbarvovačem), ale mám problémy se suchou pokožkou, svědivou, a loupající se. takže si vaše doporučení ráda čtu :)
    jinak používám teď cca 1x měsíčně hennu, obvykle bezbarvou. jen by se mi hodilo aby se mi vlasy víc vlnily přirozeně, a to s tou hennou jde dost proti sobě, když z principu dělá vlasy silnější a tužší :/ ale lepší lesklé a krásné rovné, než vlnité a krepaté a hnusné :))
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    no já zatím na nějaké větší zlepšení stále čekám a nevím jestli se dočkám :-) Přechod z chemie na přírodu byl samozřejmě hroznej, ale to mám dávno za sebou...a ty vlasy jaksi... většina těch záležitostí prostě vysušuje no...lávová zem, henna.. i ta soda... po sodě je mám taky strašně suchý a i když to "přebiju" olejem, nějak mě to podvědomě štve... Chtěla jsem produkt na podobnym principu, ale pro suchý vlasy... Přiznám se, že jsem se nekoukala jinde na ceny, myslíš, že tady na tý ceště přírody je to přemrštěný? Dá se koupit levněji?
    ANEZAK397:
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    TICHTICZKA22: Produkt je to bajecny a prirodni, ta cena za 100 gramu je ale silene premrstena...
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    TICHTICZKA22: Vlasy se mi obecne zlepsily pote, co na myti pouzivam shikakai, arithu a nebo jedlou sodu + citronovou stavu.. Jsou lesklejsi a nesvedi me pokozka :) Shik.myje a amla funguje jako kondicioner, takze idealni kombinace. Jen si dej pozor, at se ti to nedostane do oci.
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    ANEZAK397: No mně to právě doporučila paní Síbková co vede cestu přírody, a že prý nejlepší efekt společně s amlou olejem a klasickou amlou... na suché vlasy prý bomba, ale stejnak jsem trochu pochybovala, je to obchodnice jako každá jiná :-) Takže to moc ráda slyším :-) A jsou pak opravdu poddajnější a lesklejší? Jsem zvědavá, těším se.... Tvé rady si beru k srdci :-)
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    TICHTICZKA22: Ano, miluju shikakai! Dela krasny vlasy. Ale doporucuju to zalit vodou a precedit, jinak je z toho dost bordel vsude po koupelne..
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    Právě jsem si objednala na vlasy toto http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=6149 společně s mla práškem a amla olejem. Nezkoušela jste některá?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    zvažuji koupi tohoto krému - máte někdo zkušenosti?
    http://www.greenwave.cz/i-m-freistil-hydratacni-krem

    nevím moc, co si myslet o té kys. hyaluronové.... je to dobré, není to dobré?
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SARAJ: No, při zvýšený fyz. zátěži tý vody vydejcháš docela dost - nevím jestli se mění procento vydechovaný vodní páry, ale rozhodně musíš víc dýchat. Zkus si někdy při teplotě kolem minus deseti dát kus látky přes pusu a jsi si zaběhat - během několika minut budeš mít kolem pusy slušnej kus ledu. Ještě líp je to vidět při běhání v plynový masce ...
    HIFI
    HIFI --- ---
    VERONIKAEMA: prozkoumám jejich web, díky... píšou tam, že bez silikonů, SLS a SLES, tak by to mělo být snad v poho

    MART1NKA: tohle se chválí hodně napříč internetem...

    díky holky, zkusím postupně třeba oba produkty
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LENISTA: samozřejmě komplet životospráva. Jinak jím i víc pohybu, ale vyloženě že bych potila hektolitry, to mi teď zrovna moc nevyhovuje, páč bych se ukousala a udrbala k smrti. Potřebuju zhubnout ještě dvacet kilo, takže se na tom zdárně postupně a pomalu maká :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HIFI: mne funguje Sante, hneda tuba, vlasy stejne, ale nedavam ho ku korienkom.
    HIFI
    HIFI --- ---
    Prosím o tip na nějaký kondicioner, nemusí být na 100% přírodní. Používala jsem nějaké od Alverde, ale jsou na mě moc hutné a těžké. Jinak vlasy dlouhé, nebarvené a jemnější struktury. Spíš tedy nějaký kondicioner, co by vlásky trošku nadýchal, ale přesto vyživil... :) díky při pátku
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TAMARIX: ja jsem zkousela i zabal z ricinaku a slo to. Tak uvidime...dik za
    info.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LENISTA: rekla a uz se nikdy nevratila,:) LOL
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    SUFFOCATE: dobře, díky moc .)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    _JULIE_: no... řekla bych že nefunguje tak dobře jako obyč deodoranty co používám normálně (dove, garnier,...), ale zase fakt příjemně voní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam