• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ARQANA: Už se to tu několikrát probíralo, ale dám na vás, jestli dobře drží, tak je to v pohodě, nepotřebuju řasy jak mrkací panna, ale aby to nědělalo mrtvolí kruhy pod očima, jako alverde.... a aby to nevyschlo za měsíc (-jak dlouho vám při denním používání ta hauschka vydrží?)
    KRKA
    KRKA --- ---
    zkousela jste nektera ten pletovy olej od Alverde?
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    ARQANA: mam stejnou zkusenost
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    NIKKITA: Mám hauschku a je skvělá, alverde je děs
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MAGI: A čím se ta řasenka vyznačovala? Sháněla jsem njakou přírodní, ale ze zkšenosti s alverdíma jsem nechtěla investovat do dražší, kdyby se měla stejně rozmazávat.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    MAGI: za dva měsíce by měl přiletět kamarád z USA asi ho požádám aby mi to dovezl, je to opravdu spolehlivé? Btw: co bych si tedy měla objednat? jak na denní tak noční krytí...? :)) Používám jen řasenku takže opravdu nevím co se na ten obličej dává...:)))
    MAGI
    MAGI --- ---
    PSYCHOPATICK: Ahoj :) na menší místa můžeš zkusit, jestli ti nesedne toto:http://www.biooo.cz/kryci-tycinka-tonovaci-bio-mata-clear-skin-logona-p-1928.html je to krémové, roztíratelné a krycí. Docela příjemný. S tim MaxFactorem mam taky zkusenosti, fungoval dobre, ale presedlala jsem na přírodno. Teď většinu času žiju v USA. Tam si kupuju od značky Gabriel tekutý makeup, nejen že mi přijde skvělej a přirozenej, ale také hodně hojí a tak :) http://www.gabrielcosmeticsinc.com/index.cfm/category/1/gabriel-color.cfm a k němu mají i korektory, tekuté, krémové,.. hodně krycí

    Ta lavera mi moc nevyhovovala protože se mi dělila na průhlednou mastnou tekutinu a barevný zbytek, který se nesmíchal, ale třeba jen vada kusu a sante ma divny odstiny docela a docela rychle tuhne, ale asi potřeba vyzkoušet :) ještě benecos ma makeupy, co jsou krycí ale spíš maj snad jen tři odstíny hooodně světly, střední oranžovej a tmavej co je hoooodně tmavej.

    A pak ještě ta Cosmetika, ale
    PETUL_KA: rusej produkty, protozee budou delat novy baleni. Neco zrusej uplne, u neceho menej slozeni a neco snad bude stejny :) Chybi mi jejich řasenka
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    PETUL_KA: mně zase od te značky vyhovovala báze pod makeup. a taky už není:-(
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PSYCHOPATICK: Mám dobrou zkušenost s tekutým korektorem od Cosm'etika, ale už ho nikde nevidím prodávat :(
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    PSYCHOPATICK: Alverde je low-end od lavery, co se týče krytí mají to podobně = sjednotí ale nejsou krycí. Santé vyzkoušený nemám.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    PSYCHOPATICK: tekutym makeupem nezakryjes jen mensi mista, to jde docela blbe, na to je prave vhodna ta tuzsi az krmeova konzistence. Jedine co mi od Alverde prislo podobne tomu MaxFactoru byl kompaktni makeup, ale prisle mi zas az moc tuhy. Ikdyz jsem projizdela stranky kvalitnejsich znacek prirodni kosmetiky, vzdycky maji jen tuhy korektor v tenke tycince a tekuty makeup... nic kremoveho... Ale tobe by asi korektor stacil, jen vybrat spravny odstin.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    MARGARITKA: BRUSINKA: Ráda bych něco, co vypadá přirozeně, na celý obličej bych to určitě nepoužívala, to mi přijde zbytečné, chtěla bych něco, co vypadá přirozeně, zakryje ty nedokonalosti a je to přírodní. Opravdu jen na ty pupínky, které bývají občas zarudlé, pod oči... V dm jsem viděla nějaký alverde make-up, nekupovala jsem to, protože nevím jak se to používá a na co je to přesně dobré...V dnešní době kdy se skoro každá žena maluje nejsou přírodní varianty? To se mi nezdá, to je nějaké zvláštní, neříkám, že není možné, jen zvláštní...Co nějaké korektory? nebo něco jiného než make-up?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PSYCHOPATICK: záleží, jak moc velký ty nedokonalosti jsou, protože přírodní make-upy prostě nejsou (aspoň o tom nevím) tak krycí, jako klasické, nevytvoří ti na obličeji takovou tu "masku", ale za to vypadají přirozeněji. Já mám takovou normální pleť, sem tam začervenalou, sem tam pupínek, a úplně mi vyhovuje make up a pudr od alverde (navíc mají ten nejsvětlejší odstín docela uspokojivě světlý, což je taky občas ořech sehnat). Může se stát, že pokud máš pleť horší, nebo prostě hledáš jiný výsledný vzhled, budeš muset sáhnout do chemky.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    PSYCHOPATICK: dovolím si doporučit zcela nepřírodní věc, protože přírodní alternativu jsem zatím nenalezla. Nejlíp mi funguje Pan Stik od MaxFactor, kryje skvěle, příjemně a přirozeně se roztírá a vydrží věky http://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/251145454830_1_0_1/1000x1000.jpg
    tím zatírám drobné nedostatky a poté celý obličej jemně přepudruju kompaktním pudrem Alverde...

    Zatím mám k tomu jen minerální make-up od Alverde a krycí a hojivou tyčinku od Lavery (ta je ale dost do oranžova) a ani jedno mi moc nevyhovuje, zatím jsem neměla odvahu zkoušet a utrácet naslepo, ačkoliv bych ten MaxFactor sama ráda vyměnila za přírodní. Uklidňuju se tím, že ho používám jen občas a na malé plochy obličeje a taky naštěstí neznám a raději nechci znát jeho složení :)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Ahoj Dámy, mám na vás prosbu. Jedná se o to, že bych si ráda koupila něco, co mi zakryje pupínky na obličeji, kruhy pod očima, jednoduše nedokonalosti :) nikdy předtím jsem si nic takového na obličej nekupovala, jen nějaký pudr před x-lety. Absolutně se v tom nevyznám :) Poradíte mi? :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BRUSINKA: zkoušela, protože minule jsem si dávala barevnou hennu, a tam se k té hnědé s indigem nemá amla přidávat (taky to každé chce jinou teplotu) a s tou amlou je to fakt lepší :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    AOTEAROA: a zkoušelas to i bez prášku? vidíš rozdíl, když ho přidáš? Kolik tak stojí ta plechovka?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BRUSINKA: přidávám si k bezbarvé khadi ještě jejich prášek amla, vždy asi třetinu plechovky, a super, mám pak svoje zničené vlasy krásně příjemné na omak a poddajné a lesklé :-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Prosim, nemate nekdo zkusenosti s touhle znackou samponu?
    JMO Šampón s Mátou a Tavolníkem | greenwave.cz
    http://www.greenwave.cz/jmo-sampon-s-matou-a-tavolnikem

    a rozumim tomu spravne, ze essential care udelalo nove obaly na sampony a slozeni zustalo stejne?
    Jedna se mi o tenhle sampon http://www.alza.cz/essential-care-jemny-bylinny-sampon-200-ml-d263469.htm a tu jej maji takhle http://www.greenwave.cz/jemny-bylinkovy-sampon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam