Holky, asi už jsme se tu ptala, ale stále mi to vrtá hlavou - Alverde by měla být kosmetika s certifikátem NaTrue, ale už jsem se setkala s druhým výrobkem, kde je ve složení uvedeno Aroma (Parfum), ale není u toho ta noticka v podobě jedné či dvou hvězdiček, že je to z přírodních esenciálních olejů. I na tom samotném výrobku není jako u většiny ostatních té značky uvedeno, že je to bez syntetických barvících, vonných a konzervačních látek, ale je tam jen bez syntetických konzervačních, což by potvrzovalo, že tam ta umělá parfemace být může. Zatím jsem to viděla jen u tuhých mýdel a tyčinek na rty. (viz
http://www.dm.de/...inigungundpflege_lippenundaugenpflege/3452/alverde-lippenbalsam-calendula.html).
Asi to moc zkoumám, ale moc nechápu, že kosmetika s certifikátem storpocentní přírodní kosmetiky by mohla mít umělou parfemaci. Měla jsem za to, že zrovna alverde je sichr, ale asi ani to ne. (To samý je u mýdla od Alterry z Rossmanna, který má taktéž ten samý certifikát). Neznáte někdo vysvětlení?