LADY_MYSKA: Omlouvám se předem, že někomu nebudu připadat dost nestranná, ale - LUSH nikde neříká, že je přírodní kosmetika. Je čerstvá a ručně dělaná - a ano, v něčem jsou parabeny. To tam najde každej, kdo chce hledat. Jako bio se neprezentuje - spíš se zasazuje o ochranu přírody, zvířat a lidských práv, navíc měl podle mě dost výrazný podíl na celé kampani proti testovní na zvířatech.
ANASTHESIA: Tím, že objednáváš z Biooo si zase tak moc nepomůžeš. Teď jsem si od nich kupovala barvu na vlasy - chtěla jsem něco nového - a hle, je na ní napsáno "přírodní barva na vlasy". Ne od výrobce, ale na tom štítku od Biooo. Upřímně jako moc nevím, co by mohlo být přírodního na "cocamde mea, ceteareth-6, ethanolamine, polysorbate 80, ceteryl alcohol, toluene-2,5-diamine sulfate, sodium sulfite, resorcinol, gylerin, absorbic acd, trisodium hedta, panthenol, 2-methyl-5-hydroxyethylaminophenol" atd.
A pokud takovohle barvu prodají zákaznici, která si tam přijde pro opravdu přírodní barvu a ne něco, co se tím přídavkem pyšní jenom proto, že na konci složení je něco cassii a nějakejch olejů, může z toho bejt docela veselej průser (a že jsem jednu takovou ženskou u nás měla, přišla celá zoufalá, že už neví, co si má koupit. Tak nafasovala hennu a spokojenost.
Je dobrý si prostě u všeho číst složení.
BRUSINKA: Normální výroba jede v jinejch objemech, tohle je Kitchen, kde se dělaj věci "na přání", jsou dražší než normální produkce a jsou to vlastně takový limitovaný edice.