K těm balzámům - koupila jsem si od alverde ten nový třešňový, a opět tomu nerozumím, ale ve složení je prostě umělá parfemace. Je tu někdo, kdo mi tuhle nelogičnost u certifikované kosmetiky dokáže vysvětlit? Stejně tak tomu je i u některých kousků z dekorativní kosmetiky od alverde. U Hauschky je ve složení taky někde parfém, ale není u něj noticka, že se jedná o původ v esenciálních olejích.
Jinak jsem od alverde zkusila šampon pro světlé vlasy s chmelem a medem, a úplná paráda, jak šampon, tak balzám, především krásně voní, vlasy dělá ultra hebký a lesklý a nesvědí mě po něm hlava.
A nejlepší objev z krémů doposud je od Weledy hydratační mandlový, v kombinaci s růžovou vodou od Purity vision, párkrát mi ujela ruka a roznípala jsem si obličej (póry prostě nevymýtím a vysazení antikoncepce přináší své kyselé ovoce), ale po ošetření touhle kombinací jindy ráno strašidelný ksicht byl najednou hladký jako dětská prdýlka a vše se hojilo desetkrát rychleji. Tak snad už konečně u něčeho zakotvím, ale tohle se mi zdá tak jednoduché a přitom nejefektivnější.