• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    WITCHIE: Ano, prave ze mam :) davam si ho na cistou pokozku a nekdy smicham s kapkou bio avokadoveho oleje a to si pak pory ani neskrtnou a plet pochutnava :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ANEZAK397: mas vyzkouseno?
    MARGARITKA: jo tyhle techonologie ja radsi vynecham, nejak v ne nemam duveru :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    TERRYNKA: ha, zrovna pred tydnem jsem je koupila ale poslali mi blbej odstin tak je nemzuu vyzkouset a cekam na vymenu. O ty bazi jsem taky uvazovala ale vzhledem k tomu ze vetsina konvencnich stoji za houby tak jsem vahal zda to ma smysl.
    No kazdopadne ted vim ze se na ne muzu tesit, super :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    GHOSTDOG: já make-upy nepoužívám, ale Brigita je miluje. Má citlivou pleť, navíc je atopik. A Zuii si naprsto nemůže vynachválit :-) Tak snad Ti sedne..
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    TERRYNKA: díky moc. objednala jsem vzorečky tak uvidíme. Stejne jsem včela neodolala a v sephore jsem si koupila bare minerals tekutý (jen se stejne jako u zuii obávám vysušování)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---

    Oční stíny Lavera boří mýty - Zpátky k přírodě
    http://www.zpatkykprirode.cz/ocni-stiny-lavera-bori-myty/
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    GHOSTDOG: stojí, ale ode mne (od nás) už to víš :-))
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    WITCHIE: Cisty aloe gel
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MART1NKA: za me nej sprchace, jake jsem kdy mela, ani Hauschka se nechyta... prave dojizdim levandulovy, je to uzasny relax pri myti, jako z reklamy :)

    GRISS: taky mne to jednu dobu lakalo po precteni vsemoznych clanku a zkusenosti, ale ve vysledku je muj nazor takovy, ze je to super a prirozene, ale jen v prirozenem - cistem prostredi... predstava, ze vsechen ten toxicky hnus, ktery na ostravsku dychame mam jeste zakonzervovan ve vlasech mi neprijde nijak lakava a neverim, ze se ji vlasy prirozene a s pomoci vody zbavi samy, spis bych rekla, ze se spina do mazu nasakne, ale kdo vi, prekvapilo mne napr. ze to aplikuje i nekolik celebrit a ve svetovych velkomestech asi taky neni uplne idealni ovzdusi... (Jennifer Aniston, Adele, Jessica Simpson, Cate Blanchett...). Neco malo zajimaveho o prachu: http://hluk.eps.cz/hluk/emise/poletavy-prach-–-neviditelna-hrozba/ (mimo jine: Polétavý prach tvoří většinou sírany, amonné soli, uhlík, některé kovy, dusičnany, případně i těkavé organické látky nebo polyaromatické uhlovodíky)

    NIKKITA: diky za tip, ruzovou vodu mam a Weledi mandlovy jsem zrovna kupovala v akci jako darek pod stromek, asi skocim jeste pro jeden :) ... pred par mesici jsem vysadila anti po 13 letech a nevim jestli si pripadam vic jako v puberte, nebo v prechodu :-/

    WITCHIE: myslim ze na to pomaha laser, neni to kosmetika, ale prirodni teoreticky jo, nemyslim nejak cilene po centimetru kazdy por, ale jednou jsem byla u kosmeticky na plet. masaz a laserove osetreni a jen takovym pristrojem jemne jezdila po pleti (jestli si dobre vzpominam), bylo to prijemne a ne moc drahe
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    (Jilova maska akorat cisti, ale pory nestahuje. )
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Vi nekdo z ceho se delaji viditelne rozsirene (ale ne neciste) pory na tvari? Nedostatek neceho, vek, hormonalni zmeny...? A pripadne jaky prirodni prostredek by je pomohl stahnout?
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    nemáte některá prosím zkušenost s užíváním pupalkového oleje? jak na pleť, tak vně? Případně lidi s ekzémem, pozorovali jste nějaké zlepšení?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GRISS: predpokladam, ze muze fungovat tam, kde je mekka voda, neni vysova prasnost a tak.

    Moc si nedovedu predstavit, jak bych takhle mohla fungovat ve meste, kde je vysoka prasnost a specialne u nas i tvrda voda.

    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Máte někdo zkušenost s makeupem od zuii? Stojí za ty peníze?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    K těm balzámům - koupila jsem si od alverde ten nový třešňový, a opět tomu nerozumím, ale ve složení je prostě umělá parfemace. Je tu někdo, kdo mi tuhle nelogičnost u certifikované kosmetiky dokáže vysvětlit? Stejně tak tomu je i u některých kousků z dekorativní kosmetiky od alverde. U Hauschky je ve složení taky někde parfém, ale není u něj noticka, že se jedná o původ v esenciálních olejích.

    Jinak jsem od alverde zkusila šampon pro světlé vlasy s chmelem a medem, a úplná paráda, jak šampon, tak balzám, především krásně voní, vlasy dělá ultra hebký a lesklý a nesvědí mě po něm hlava.

    A nejlepší objev z krémů doposud je od Weledy hydratační mandlový, v kombinaci s růžovou vodou od Purity vision, párkrát mi ujela ruka a roznípala jsem si obličej (póry prostě nevymýtím a vysazení antikoncepce přináší své kyselé ovoce), ale po ošetření touhle kombinací jindy ráno strašidelný ksicht byl najednou hladký jako dětská prdýlka a vše se hojilo desetkrát rychleji. Tak snad už konečně u něčeho zakotvím, ale tohle se mi zdá tak jednoduché a přitom nejefektivnější.
    TABBY
    TABBY --- ---
    GRISS: Cajk do doby, nez chytnes vsi. Pro pracovniky ve skolstvi a rodice malych deti je to riziko povolani ;)
    GRISS
    GRISS --- ---
    ahoj, co si myslíte o pouhém oplachování vlasů vodou bez použití jakéhokoliv přípravku? Četla jsem na toto téma spousty zajímavých článků od holek, co to praktikují a pozor nejsou to žádné hippies ženy:) Vlasy měli hezké a přirozené. Ve všech článcích se odkazují na to, že naše prabáby si také nemyly vlasy obden třemi přípravky a vlasy měly hebké a pevné…. zas na druhou stranu nežily v tak znečištěném ovzduší plném smogu… Vzhledem k tomu, že jsem teď týden doma nemocná, zkusila jsem si vlasy umýt vodou až po třech dnech a vypadají dobře, neumaštěně a šly i hezky rozčesat, nezacuchávaly se atd., ale i tak mám pocit, že nemám umytou pokožku a nedovedu si to představit za měsíc… někdo nějaké zkušenosti?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BRUSINKA: Neviem úplne presne, ale okolo 325 korún. Ten ružový má podobnú vôňu ako ružová voda od Purity Vision.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MART1NKA: Kolik stoji?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    chcela som uplatniť v DMke zľavu na Weledu, vzala som špatný kupónek a nakoniec som skončila s ružovým sprcháčom v plnej cene (ktorá je fakt vyššia než by som si u sprcháču predstavovala), pretože výber z troch možností ma tak vyčerpal, že som ho nechcela vracať.

    tl,dr: sprcháč je tak intenzívny a koncentrovaný, že mi vydrží večnosť. stačí malá kapička a človek dlhodobo vonia. už mi tá cena dáva zmysel.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    musím poďakovať za tip na makeup lily lolo. je fakt super. ešte sa musím ho naučiť používať tak, aby som ho nesypala po stole ani svojom prevažne čiernom oblečení.

    trošku ma sklamali tvářenky. tá farba, čo sa mi páčila, by zo mňa urobila diskoguľu. chcela som fialkovú, pretože ružové mám doma dve.

    inak musím vychváliť krémy od nobilisu. mala som měsíčkový a teraz som si kúpila vanilku s kyselinou hyaluronovou a oba vyborné. neviem, čo robia inak, ale nikdy som nemala lepśiu pleť. levanduľový mi nefunguje a smrdí. mám zmiešanú až suchú pleť.

    a funguje mi žltý šampón Alverde s mandľami a arganovým olejom. síce nemán suché vlasy a prípravky na suché vlasy mi ich normálne strašne zmastia, tento šampón to nerobí. kupovala som ho v malej verzii na cesty a musela som zbehnúť po veľký. a týmto sa mi potvrdilo, že šampóny Alverde robia úplne náhodné veci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam