Jen takový zvídavý dotaz - jaké jsou vaše reakce, když dostanete od někoho blízkého, kdo ví, že používáte pouze přírodní kosmetiku, drahé výrobky plné chemie, které deklarují přirodnost a dotyčný je koupil v dobré víře? Přítel v domnění, že nám zpříjemní intimní chvilky koupil pěkně vyhlížející a drahý tělový olej, píšou, že pouze z přírodních složek, ovšem složení: glycerin, propylene glycol, flavor, sodium saccharin, red CI 16035.
http://www.sm-shop.cz/SHUNGA-Cokolada-100ml-Afrodiziakalni-olej-d1595.htm Jako nejlepší varianta mi přijde na to zapomenout a občas to použít (snad to v malém množství nikoho nezabije, ale není to ani kdovíjak příjemné, takové lepidlo), než ohrnovat nos a snažit se taktně to příteli vysvětlit... nechci urazit, ani ho odradit, což vím jistě, že by to způsobilo, ale když se mi to dostane na kůži, stejně mi vyskočí myšlenky na to hnusné složení... už tak mně přítel vyčítá že to s těmi svými "bionázory" přeháním atd. (a to nejsem žádná lesana, jen si hlídám co dávám na sebe a do sebe a mám trochu proenvironmentální sklony). K tomu koupil lubrikant: aqua, glycerine BP, mono propylene glycol USP, hydroxyethyl cellulose, sodium - methylparaben, ethylparaben a propylparaben.... u toho jsem se teda ozvala a vysvětlila mu, že tohle si na intimní partie opravdu dávat nechci, což asi pochopil, podivil se nad tím, proč to do toho teda dávají a řekl, ať to vyhodím, ale asi ho to nepotešilo a je mi jasné co si o mně hnedka pomyslel (že jsem citlivka:). Tak mně zajímá, kde je pro vás hranice mezi vlastním vyznáním a slušností a oceněním snahy druhého v podobných situacích...???