• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    VESTIGIA: To je taky zajimave. Znas to tam?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ANASTHESIA: nechodím, ale používám Eminence kosmetiku a doma. Druhá polovina zpatkykprirode.cz tam chodí a naprosto si nestěžuje :-)
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    ANASTHESIA: jj, samozřejmě zatím ne dlouhodobě, čekám, že minimálně půl roku se mi ty hormony budou rovnat, ale určitě bych si to doma takhle vyčistit nezvládla.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    KATKA119: No uplne stejne to mam taky. Celo se mi totalne vysypalo. Takze rikas ze pomohlo jo? Prave ze ta cena je prijatelna
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    ANASTHESIA: já jsem přestala brát antikoncepci, takže chodím na to ošetření nečisté a zánětlivé pleti, což mi vyhovuje i cenově :-)
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    KATKA119: tak to je parada. to beru. jakou mas plet. ja ted mam opet docela necistou.
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    ANASTHESIA: já jsem byla několikrát tady a bylo to moc fajn. http://www.libovicka-drhauschka.cz/
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    TERRYNKA: chodis tam znas to? pac je to docela palka :( tak abych nevyhodila prachy :(
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ANASTHESIA: je hned na uvodni strance, v pravem sloupci.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    TERRYNKA: nevidím tam ceník :(
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj, nemáte náhodou tip na kosmetický salón, kde používají bio kosmetiku? Nutně potřebuji pomoc.

    Díky
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NIKKITA: možná kombinace všech faktorů? minerální make-up opravdu nemusí sednout každému, možná se tvé pleti nelíbí kombinace konkrétního krému s make-upem? Je to loterie :-/
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    TERRYNKA: Já právě vím, že ho neobsahuje, požívám ji před nanesením krému a večer před spaním. A máš nějaký tip na nějaké jiné?
    Šlo mi spíš také o to, jestli to je jen o tom odlíčení, nebo jestli se ty póry prostě neucpou jen tím, že si nanesu krém, na to ten minerální pudr a v tu chvíli nebo během dne se to do obličeje vpije a póry se ucpou takto samy, nehledě na následné večerní odlíčení. Protože třeba zrovna ten odličovací krém od Cannadermu je přeci taky mastný a z olejů a tudíž by měl mít ten samý efekt, a obličej si pak ještě omývám houbou, takže v tom odlíčení takový zádrhel nevidím (opomenu-li občasné neodlíčení se při velké únavě, ale jinak na to vážně dbám).
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NIKKITA: třeba taková růžová voda od Purity Vision je bez alkoholu. A tonika také ne vždy obsahují alkohol (taky se mu vyhýbám jak čert kříži)
    Zda si pleť zvykne nevím, bude to kus od kusu. Osobně jdu cestou odlíčit a vyčistit co nejpečlivěji.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    TERRYNKA: No mám růžovou vodu, ale chci se vyhnout alkoholu, protože se mi strašně snadno rozhodí rovnováhla pleti, takže systém nejdřív olejem a pak nějakým tonikem se mi moc nezamlouvá... Mohla bych zkusit opět tonikum 2v1 od Weledy, to bylo docela fajn a odličovalo dobře.
    Teď momentálně používám odličovací krém od Cannadermu, vyhovuje mi, že je bez alkoholový, dobře odličuje jak pleť, tak oči. Ale evidentně nestačí na ten minerální pudr. Nebo si pleť časem zvykne?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NIKKITA: olej odlici, rozpusti liceni a binec z vnejsku na obliceji, ale pak je potreba ho necim z pleti stahnout. Kvetinovou vodou, tonikem... Co pouzivas?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    CAMELLA: Různé, nejčastěji meruňkový saloos, a ten byl v pohodě, ale po nějaké době jsem měla pocit, že mi to ucpává póry, a jednou jsem se dokonce odlíčila olejem a druhý den jsem měla obličej plný pupínků, tak jsem se na to vykašlala, ačkoliv jsem tomuhle způsobu fandila nejvíc... ale je to dost těžké pokaždé posoudit důvod těch problémů, protože co jsem vysadila prášky, tak u té pleti nikdy pořádně nevím, co je kosmetikou a co je hormonálníma výkyvama. Ale třeba tomu dám ještě šanci, protože ten minerální pudr je fakt skvělá věc.
    Nebo můžu být prostě typ, který má širší póry a budou se mu ucpávat pokaždý?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam