• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    MOODYCAT: Jinak samozřejmě děkuju :)
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    MOODYCAT: A ty šamony nevíš ve který? To bych zrovna chtěla vyzkoušet, používám od alverde ale s těma nejsem vůbec spokojená, vůbec ael nejsem schopná objevit vlasovou kosmetiku netestovanou na zvířatech, o který bych měla pocit, že má nějakej účinek..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TIBBYHC: Freeman masky - nejradsi mam asi zelenou Avocado Oatmeal, bila diamantova (nebo co) je hodne drsna, cerna je jak lepivej med a necisti, enzymaticka docela palila, nejaka ta zlata s ovsem ci co nedelala nic, smoulova je vtipna, ale moc extra nevycisti. V drogerce sezenes jeste jejich cistici gel na plet a nekde i peci o nohy, telovy scrub a mleko, sampony.
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    Ahoj, mám dva dotazy :) Zaprvé, kosmetika Freeman.. Jaké máte zkušenosti s pleťovými maskami? A dělají ještě něco jiného, co se dá u nás sehnat?
    A za druhé, máte nějakej přírodní tip, kůru na zničený vlasy, kterej máte úspěšně odzkoušenej? Děkuju
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Mate zkusenost s green peel od schrameka? Doporucovali mi to v laboratory jako alternativu k chemickemu peelingu. Pry se clovek 5 dni loupe, takze si musi vzit dovolenou. Moc nevim, jak moc to muze byt prirodni. http://www.greenpeel.com
    ISCH
    ISCH --- ---
    Neviděli jste někde prodávat oleje Phytos?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HORST_FUCHS: nebo proste a jednoduse pouzivat sprchovy olej a nikoliv zadny gel..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    HORST_FUCHS: nebo (ten vpravo)

    Obecně spíš neparfémované produkty, pokud máš pleť opravdu hodně citlivou. Případně dětské řady, ty bývají dost jemné a třeba s heřmánkem (pozor na případnou alergii!)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    HORST_FUCHS: tady paní to zkoušela a prý je citlivá, tak snad. obecně weleda pro citlivou nebo dětskou by měla pomoct.
    Zatočila jsem s pupínky po holení! - Bohyně z kuchyně
    http://www.bohynezkuchyne.cz/zdravi-a-krasa/pece-o-plet-a-telo/zatocila-jsem-s-pupinky-po-holeni/
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    HORST_FUCHS: mesickovou weledu
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    TABBY: To můj Ježíšek nadělil tři testovací sady Hauschka plus nějaké další věci od této značky, tak testuju. :-)

    HORST_FUCHS: Sensitive od Alverde vyzkoušenou mám, snáším ji dobře a to mám hysterickou pleť. Jen tomu krému na ksicht chvíli trvá, než se vsákne, ale pak nemáš pocit nánosu něčeho na tváři. Tělové mléko mají s pumpičkou a chová se podobně jako ksichtokrém.
    TABBY
    TABBY --- ---
    HORST_FUCHS: Weleda je obecne velmi dobra, pouzivam ji i na mimino :) Ted mam teda t mandlovou radu, a prijde mi dost vydatna. Jakoze se nevsakuje uplne okamzite. Kosatcova rada mi vyhovovala vic, byla takova lehci, hned se vsakla, akorat tu jsem v DM uz nevidela, ani nepamatuju. Jeste maji ruzovou, tak je taky na citlivou plet. (A mam pocit, ze v DM jsou dostupna i minibaleni. Takze muzes vyzkouset, co ti sedne, i pokud nejsi z Prahy, kde je moznost ziskat vzorky z obchodu s touto kosmetikou.)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hele, musim se pochlubit:

    Zahranicni Jezisek se mne ptal, co bych chtela pod strom. Pravila jsem, ze "nejakou kvalitni prirodni kosmetiku". A dostala jsem co? Spravne, Alverde s belgickymi popisky :-) A ja doufala, ze si od budgetoveho Alverde, co si kupuju, chvili odpocinu a budu se hyckat necim luxusnejsim ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HORST_FUCHS: Alverde má Sensitive radu. Svetlomodrá. Nájdeš v každej DM. Alebo ak sa ti chce investovať trošku viac, tak mandľová Weleda.
    NATAALKA
    NATAALKA --- ---
    akou máte zkušnost se značkou urtekram?
    popravdě jsem už trošku zavalená všemožnou nábídkou značek biokosmetiky.. celkem se o přírodní kosmetiku zajímám,ale už je to nad moje síly se ve všem vyznat a všechno zkoušet .) a tak hledám něco jednoduchýho,prostýho co se týká složení ..ale účinnýho..jakože nepotřebuju milion přísad, ale třeba jen jednu dvě, co fungujou..
    asi jsem taky dosáhla toho stavu, jak tu někdo psal " koupim kokosovej olej a použiju na co půjde" ..takovej návrat k jednoduchosti pod nátlakem toho, co všechno je k mání..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SAIL_OR: Na zimu mám Weledu cold cream. Vhodné na šmirgl, ale inak je to strašne mastná záležitosť, po ktorej sa leskne snáď každý.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    LIMONADA: :) Z toho je vidět, že co vlas, to originál :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    IDENTITY: jasem doporucovala alverde merunkovy, me prijde dobrej jksampon, tak kondicioner
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SAIL_OR: Ten meruňkový šampon jsem ti doporučovala já - ale bacha, od Alterry, nikoli od Alverde. Ty alverdí se před několika lety strašně zhoršily, co jsem tak vypozorovala na svých vlasech. Konzistence na prd, mytí taky žádná hitparáda. Od Alverde si do vlasů dávám jen tu kúru, která je shodou okolností taky meruňková :)
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    ZUZKAOU: zrovna dneska jsem ho dopoužívala a taky jsem si ho oblíbila, navíc celá ta řada krásně voní. ale protože mi pořád úplně nevyhladil ten smirgl, co se mi v posledních měsících vytvořil na tvářích a navíc začalo mrznout, tak jsem dneska koupila nějaký pleťový olej na velmi suchou pleť od alterra - pak podám report.

    jo jinak co se těch vlasů týče, tak ten meruňkový šampon, co mi tu někdo radil, a nějaký vlasový sprej od alverde celkem pomáhají, vlasy jsou lesklejší (i když pořád to není ono, ale už jsem se s tím smířila, že bez silikonů to holt asi o moc lepší u barvených vlasů nebude:)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahojte, mámnovou týdenní zkušenost s http://www.biooo.cz/hydratacni_a_vyzivny_krem_se_zelenym_jilem_argital-p-4702.html a jsem moc mile překvapená. Mám smíšenou pleť a po tomhle krému (používám ráno/večer) je pleť krásně hydratovaná, nemastí se a celkově se mi zdá, že vypadá líp.. takže kdo by váhal, nechť zkusí :) A miluju vůni..:)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ZUZKAOU: Všetko z tej rady je výborné. Toto je jediný krém za posledné roky, ktorý som kontinuelne vypoužívala a vyhodila úplne prázdny obal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam