• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    HELLENKA: kdybys chtela ten Zuii, tak zrovna jeden hodne svetly mam - [ WITCHIE @ přírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje ] - ty mas jeste bledejsi plet nez ja, tak by ti mohl sednout. AKorat jsem ho zapomnela nechat v Praze a dostanu se tam buhvikdy :( ale pokud bys mela zajem tak napis, nejak bych to vymyslela.
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    IWF: Esence, oleje a další přísady mají určitě i v kamenné pobočce Kosmetiky hrou na Letenském náměstí www.kosmetikahrou.cz/
    IWF
    IWF --- ---
    i tak diky :)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    IWF: Bohužel neznám, dostala jsem na to tip a mám v plánu tam zajít.
    IWF
    IWF --- ---
    díky obema
    SMARTCHIN: tohle vypada dobre, znas to tam? Jsou tam ceny v nejakych mezich?
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IWF: třeba ve Vinoři mají ve výtvarných potřebách spoustu ingrediencí právě od Ekokozy. Věřím tomu, že by byli ochotní ledasco objednat. Ale je to Vinoř - okraj (jezdí tam busy z Letňan)
    IWF
    IWF --- ---
    Zdravim, existuje prosim vas v Praze nejaky kamenny obchod, ve kterem by se dali vybrat jednotlive ingredience na vyrobu kosmetiky, ale treba i hotove vyrobky?
    Mam na mysli neco ve stylu e-shopu ekokoza akorat nekde fyzicky :)
    Aktualne shanim veci od oleju, esenci, kyselin az po byliny apod.
    diky
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MAGI: dik, uz jsem tam vcera byla a mam 3 vzorky, vcetne tohoto, tak uvidim :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    HELLENKA: rozhodně doporučuju puroBIO cosmetics http://www.biooo.cz/tekuty_make_up_01_purobio_cosmetics-p-10199.html kámoška s vysokými nároky postupně přecházející z konvenční kosmetiky ho neustále vychvaluje. Krásně voní, má skvělou výdrž i kryvost a vypadá naprosto přirozeně :). Jednička by ti mohla sednout a navíc si ho v kotvě můžeš vyzkoušet
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    diky za tipy ,)

    zkousel jste nekdo tenhle ? http://www.biooo.cz/kompaktni_make_up_730_ivory_zao-p-9497.html
    neda vzit vzorek, ale docela na me zapusobil dobre, jen nevim, jestli to nebude uz moc maska...
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    HELLENKA: mne vyhovuje bare minerals fluid
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HELLENKA: Nejlepsi asi Zuii. Ale necekej stejnej zazitek z aplikace.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    mate nekdo prosim prehled o prirodnich make-upech ? jestli je nektery srovnatelny s klasickyma - vyssi tridou (Benefit, H.Rubinstein, Chanel apod.) ?
    potrebovala bych neco hydratacniho, stredne kryciho, dost svetly neutralni odstin (pripadne studeny podton) s dlouhou vydrzi :)...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ješte dnes slevy i online!
    Dr.Hauschka Česká Republika

    Dnes je také poslední den, kdy můžete využít naší mimořádné slevy a ušetřit 25% na všechny přípravky Dr.Hauschka.
    - v prodejně Dr.Hauschka od 11 do 16 hod a na www.yinyang.cz do 24 hod.


    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Mě líčila a česala Helena Tomanová - http://helenat.com/ a spokojenost. Používala právě Hauschku. Zkouška účesu a líčení proběhla v Greenwave na Národní (ale teď koukám, že tam mají už vlastní studio, takže to může zase být trochu jinak), na svatbu mimo Prahu pak dojela.

    Tady je s Helenou Tomanovou rozhovor, sem se to určitě hodí. ;-)

    Biokosmetika s vizážistkou Helenou Tomanovou
    https://www.youtube.com/watch?v=W7EQ8ovGWp0
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HORST_FUCHS:

    Zajdi na kožní.

    Pokud výrazně posiluješ, užíváš nějaké léky či doplňky na růst svalů, mužnost a podobně, tak je možné, že zvýšenou produkcí testosteronu zhoršují tvou pleť. Stejně tak to zhoršuje narměrný a nekompenzovaný stres. Zanícení mazové žlázky může způsobit i přílišné pocení, takže po cvičení či namáhavé práci to chce omýt obličej a zbytek těla dostatečně záhy.

    Najít co nejméně dráždivý způsob holení a nějaké vhodné přípravky po holení - měly by mít svíravý a mírně dezinfekční efekt.

    Nenípat se v akné. Vydržet to. Když začne rašit, tak na něj napatlat cicalfate nebo něco podobného, když už je v největším květu, tak ichtocyl či jiné hojivé věci.

    Prostě to neroznípávat.

    Nemýt pleť mýdlem, ale něčím s kyselým PH - jinak narušuješ přirozenou mikrofloru na pokožce a umožňuješ nežádoucím bakteriím aby se pomnožily a zanítili mazové žlázky do do akné. Hledej nějaký gel/pleťovou vodu/čistící pěnu s obsahem zinku, případně třeba tea-tree. Kašli na rozdělení mužská/ženská kosmetika, čistící věci nebývají nijak významně parfemované. Očištěnou pleť večer zapudrovávej nějakým zásypem s obsahem síry z lekárny.

    Užívej zinek, selen a omega 3 mastné kyseliny, a jez dostatek ovoce, zeleniny, bílkovin a luštěnin, nepřeháněj to s obsahem živočišného tuku ve stravě, nekuř, alkohol decentně a vynech uzeniny, sladkosti a slané snacky. Vyzkoušej, jestli se ti nevytvořila nějaká potravinová intolerance - nejpodezřelejší bývá mléko.

    Ohledně domácí masky - rozdrť na prášek tabletku acylpirinu, smíchej to s dvěma lžícemi kefíru, lžící nějakého oleje či se žloutkem a přípdně přidej něco kosmetického jílu, aby se to zahustilo. Namaž na očištěný, ideálně rozehřátý obličej (po sprše či koupeli) a nech působit 20 minut.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    ZUZKAOU: Diky! Asi to bude opravdu neco v tele :(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANASTHESIA: zajdi na důkladnou preventivní prohlídku ' Včetně hormonálního panelu a živin.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj vsem. Predem se chci omluvit, kdyz nekoho rozcilim. Ale mam dotaz ohledne chemickeho peelingu. Nez mi odpovite, ze to sem nepatri, vyslechnete si muj problem. X let pouzivam prirodni kosmetiku. Lush, bioo, hand made. Nejim maso. Ale posledni dobou se mi plet hrozne zhorsila. I zada. V zoufalstvi jsem dobehla ke kosmeticce. Protoze to co se mi stalo ted uz hranici s nadorem na obliceji. Takze kosmeticka mi doporucila chemickej peeling. Moc se mi do toho nechce. Jaky je vas nazor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam