• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GHOSTDOG: Tak zase to, co rika, mi dava celkem smysl.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GHOSTDOG: Jj, myslela som tie obaly a tak. :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MART1NKA: snad už ani netváří...dcera zakladatelky říká Jdeme proti proudu. Milujeme parabeny! viz http://www.protisedi.cz/article/jana-stepankova-ryor-jdeme-proti-proudu-milujeme-parabeny
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SA_KRA_: Co se týče všemožnýho patlání, tak jsem strašlivě líná, vůbec mě to nebaví, zdržuje atd. Poslední dobou jsem to zredukovala na konjakovou houbičku ( http://www.dm-drogeriemarkt.cz/.../ebelin/produkty/ebelin-telo/805508/176839-myci-houba-oblicej.html ) a šípkový olej ( http://www.saloos.cz/cz/shop/rostlinne-a-bio-oleje/extra-bio-sipkovy-olej-110/ ). A dobrý. Jednou jsem pro zajímavost zkusila po očištění houbičkou vzít obličej ještě mlíkem a vodou a vata byla úplně čistá, takže to asi takhle opravdu stačí. Teď jen se k tomu dokopat každej den..
    TABBY
    TABBY --- ---
    SA_KRA_: Co oleje, mas vyzkoušené?
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    LIMONADA: neco samozrejme pouzivam :) jen bych to rada taky zredukovala na minimum a na co nejprirodnejsi veci, ale zase bez cisteni byt taky nemuzu.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SA_KRA_: hele ja sem ted udelala zkusenost kdyz jsme byla za morem a zkousela minimalizovat, v ramci cestovani sem proste ani nemela prostor, a i ve spolecnosti se stresem mam uz pul roku ekzem kolem oci, a prijde mi ze mi teda plezt vyschla a pribyly vrasky. takze jsem rada ze sem se vratila ke svym vecem. mam suchou a citlivou plet.
    pouzivam micelarku, krem od alverde/bb krem a na noc argan olej. jinak dekorativku od alverde (krom tohio bb kremu)
    je dobry jit cestou jednoduchosti a prirodni kosmetiky, ale uplne vynechat cisteni i krem mi prijde velmi riskantni
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ANASTHESIA: Má certifikát? Nemá. Jednoduchý. ;-)
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    MART1NKA: ahaaa tak to mě zaskocilo. Já právě myslela, že je :(
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ANASTHESIA: Ryor nie je prírodná kozmetika, len sa tak tvári.
    REZZ
    REZZ --- ---
    Srdečně zveme na tematicky večer s výrobou domácích čistících prostředků 20. července v Hybernské 4, Praha 1 [ Domácnost bez odpadu? = workshop / přednáška / pro / workshopworkshop / 20.7.2017 / CR - Praha - Hybernská 4 ]
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MART1NKA: Physician formula se dá sehnat i v Paříži ;)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    EETEE: jo kdysi zkousela ale kondicioner mi to urco nenahradi no
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MART1NKA: sprchace od Weledy jsou nej. Jsou to vlastne sprchove kremy, takze zaroven pecuji o kuzi a fakt nevysusuji (ja na to trochu trpim, blby sprchac a svedi me telo po par dnech). Ruzovy a levandulovy nadherne voni. Fakt autenticky prirodne. Ted zrovna mam tez poprve mandlovy, taky fajn.
    A co je super od Weledy jsou ty jejich zdravotni masticky na bebicka (maji ruzne - arnicova, koprivova, mesickova... na ruzne druhy problemu - vyrazky, stipance, modriny...)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Nojo rozjasnovac - mam nove kompaktni od Zao. Mne vyhovuje, ale pro nekoho bude mozna moc trpytivy. Kazdopadne ta znacka je mi sympaticka, myslim ze je dost kvalitni. A maj krasny baleni ze dreva, do kteryho se uz pak jen dokupujou naplne :) (pudry, make-upy, rozjasnovace...)
    EETEE
    EETEE --- ---
    SA_KRA_: Na vlasy teď používám-e šampon Urtekram Severská bříza, a jsem spokojená, chlap si taky nestěžuje (ačkoliv je lahvička růžová!). :-D
    Z tuhých šamponů jsem si moc oblíbila "mýdlo" Ayurveda od Bon Savon, střídám s šamponem.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SA_KRA_: jj to je on. inak sprcháče mám od Weledy, momentálne mandľový. vydrží to večnosť. mydlo na ruky mám od Alterry z Rossmanna. majú slušný výber. nádobí umývam Ecoverom. snažím sa mať väčšinu vecí, čo sa lejú do odtoku prírodné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam