Děkuju všem za reakce! :-)
TORUVIEL: khadi praškový teď zkoušela máma a byla teda hrubě nešťastná. Asi to chce nějakou zkušenost s aplikací, proto se chci vyhnout pro začátek praškovejm barvám. Voono studovala, ale tam je na šedivý doporučená nějaká dvoukroková aplikace a to to zase docela prodraží....
CAMELLA: řídila jsem se podle toho, co mají na biooo a Logona je o dost dražší, tak se mi nechtělo do toho jít na experimenty, ale beru na vědomí... pak mi přišlo, že nějakou paletu má i značka Naturtint...
DOBYTEK: jak píšu výše, teď práškovou khadi zkousela máma a byla dost nešťastná. Nebyla jsem u toho, nevím, nakolik to byla nešikovnost nebo zanedbání postupů, ale na šedivejch vlasech si nějakou světlou khádí vytvořila akorát středně hnědý fleky :-/ Ta paleta odstínů je další věc, rozhodně nechci nic do zrz, spíš právě studenější hnědou. A cílem je především se začít barvit sama. Takže to mi kadeřnice nevyřeší. Ale pokud mi doporučíš nějakou, která používá barvy, které si pak budu moct sama koupit a použít, takže s ní odladím odstín a pak už doma budu vědět co a jak, to by za pokus stálo.
ZUZKAOU: Děkuju a prostuduju.