• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MOODYCAT: v nouzi bych využila i to, jdu googlovat :)
    TABBY: To zní dobře... ale osobní zkušenost s tím asi nemáš?
    SMARTCHIN: Jako Tariku na noc? napatlat pupínek a zalepit? Já ji doma mám... a napadlo mě i použít ji na delší dobu, ale zase si říkám, jestli by mi to přes noc nerozleptalo obličej, takže jsem to takto nezkoušela :))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ELIZHANNAH: Clinique, ale neni prirodni.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Jak existují takové ty malé pětimililitrové roll-onky proti akné, funguje vám z toho něco? Asi bych si měla něco takového opatřit pro případ akutní nutnosti, když mi něco na obličeji vyraší, ale nevím, který zvolit. Viděla jsem nějaký se stoprocentním TTO, pak s konopným olejem, další s různými éterickými oleji... nevím, jak si mezi tím vybrat. Ideálně něco, co sice vysuší, ale nepřesuší to místo, aby to zase třeba nevytvořilo nějakou vysušenou krustu a nerozbolavělo se to přesušením...
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANGIOLETTO: Dají se pořídit pratelné - biobavlna a bambus.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    VALKYRA: Nízkonákladový experiment, to zkusím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a jakouže katastrofu to kolečko bavlny páchá?
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    DA_NIELA: Odlicovaci olej urcite odstranit vodou ale hlavne bych ho vubec nedavala na vatu. Proste rozetrit na obliceji pomoci rukou.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DA_NIELA: No, nevim, jestli rozumím otázce, ale prostě čistit se má dvakrát, jedno jakým přípravkem.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MOODYCAT: Myslíš olej - voda - olej - voda - tonikum - krém?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DA_NIELA: Jo, smývat. A hlavně to teda dělat dvakrát za sebou, dodržovat pravidlo dvojího čištění.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LOLRUS: Já jsem z té bioaromy spíš na rozpacích. Všechno to krásně voní, takže si opravdu připadám jak opečovávaná orientální princezna. Nicméně pupínků ve tváři mi přibylo. A to i na okraji čela u vlasů nebo na spodní straně brady, kde se normálně nevyskytujou. Doposud se mi občas dělaly takové tuhé bolestivé podkožní hrudky, teď jsou to bolestivé pupínky s tekutým obsahem, skoro jako zamlada. Možná dělám něco špatně, ale co?
    Na odličovací tampon si dám dvě kapky odličovacího oleje, očistím. Pak se ošplíchám tonikem a rozmíchám si v dlani špetičku 24h krému s troškou vody, tak, jak je psáno v doporučeném postupu.
    Tváře mám suché a t-zónu mastnou. Na čele se krém skoro nevsakuje a na lícní kosti by to snad chtělo ještě něco výživnějšího. Nevim, no. Mám ten odličovací olej ještě smývat vodou?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TABBY: ten je moc fajn. Ac je antiaging, zbavil me sveho casu i sileneho akne.

Bonusem je, ze Monika, ktera Bioaromu dovazi, je moc mila a v pripade potreby i poradi.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Jestli se vam krouti palce z cen Bioaromy (ktera za ty penize opravdu stoji!), nekoukejte na Inlight ;-) (ktery je ovsem taky bozi a v dennim oleji bych se chtela koupat, pripadne ve vane jim naplnene bydlet :-) )
    KRTINKA
    KRTINKA --- ---
    Ano, Bioaroma krémy mi vydrží skoro rok...
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    TABBY: jj, to je on
    GUDRUN: no u me to uz je tri roky v kuse bez poradneho spanku, ja bych ho uzila i kybl myslim:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    LOLRUS: Tohle je?
    Bioaroma 24h anti-aging krém proti vráskám s včelím voskem, neroli a myrhou 40 ml | FOLLY.cz
    https://www.folly.cz/...krem-proti-vraskam-anti-aging-s-vcelim-voskem--labdanem--myrhou-a-ruzi-40ml/

(Sveho casu jsem pouzivala Dr. Hauschku. Ten mne stran cen vyskolil, takze vyse uvedene radim jeste do kategorie "cena snesitelna" ;)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: Hele mam ho fakt minimálně na půl roku, možná i déle :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LOLRUS: 40g, no právě, jsem drzgresle, ale dostala jsem prémie a těch 8m, kdy jsem spala max 4h v kuse, se na mě podepsalo...ok, díky, pak poreferuju taky
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    GUDRUN: 24h antiaging face cream. Jako bylo to z penez, co jsem dostala, jinak bych se taky zdrahala. A ten sileny pocit, kdyz dosel maly kelimek!:D Ale staci ho fakt mnozstvi hrasku a mene, tak doufam, ze chvili vydrzi.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LOLRUS: me se fur kroutej palce, kvůli ceně, používám čistý oleje a másla jinak. ale narozeniny taky budou. co sis konkrétně koupila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam