• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KOTENCE: ani nic do te koupele? Ja prave na sebe používám sampon, mydlo a kondicioner, ani se nicim nemazu(krom bricha ted). Nejsem úplně nadsenec do kosmetiky a myslim, ze mimi toho zas tolik nepotrebuje. :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    REDDAY8: nic :-)
    Ba ne, obcas mandlovej olej po koupani na sucha mista.
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    REDDAY8: Měsíčková Weleda je top. Jinak mám řepíkovou mast, aloe vera gel a bambucké máslo. Nic víc nepotřebuju.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    REDDAY8: na opruzeniny a různý lišeje je skvělý krém Argital, fak se vyplatí i za ty peníze, ta tuba vydrží dlouho. Jinkak na tělo po koupání jsem používala slunečnicový olej z dm, později domácí kakaové máslo. Od weledy jsme dřív kupovali sprchový gel, ale teď už dlouho myjeme jen olivovým mýdlem.
    BIOOO.CZ - Argital Baby hypoalergenní krém na opruzeniny 50 ml
    https://www.biooo.cz/baby_hypoalergenni_krem_na_opruzeniny_argital-p-4462.html?
    TABBY
    TABBY --- ---
    REDDAY8: Žádnou. Jenom ten měsíčkový krém na opruzeniny od Weledy.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    REDDAY8: za nás taky weleda krém - ale já vlastně žádnou jinou kosmetiku nepoužívám (myju vodou, nemažu). Když bylo hodně ouvej, tak mi ještě lépe zabírala dětská mast od BioAroma. Jinak z kosmetiky mi stačila ta mesičková mast, BioAroma mast, mandlový olej a na echt podělaný zadek pěna od Hipp, která asi není přírodní, ale používala jsem ji fakt výjimečně na ultra zaschlou vaječinu na zadku.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: měsíčkový řada od weledy. Krém, koupel, olej a mléko na tělíčko, na zimu ten zimní krém, jezdili jsme dost na hory a když jsme ho nenamazali, tak měl pak na tvářích takovou lisej z mrazu. Kupovala jsem to ve slevách, maji několikrát do roka weleda dny. :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    REDDAY8: já od narození do teď používám dá se říci jen Weledu. :) Občas když se poštěstí nějaký vzorek dr. HAUSCHKA. Syn má dva roky. Miminko nádherné vonělo, neměl skoro opruzeniny, a když, třeba fakt po dlouhém horském výletě, tak v 90% weleda zabrala. Krásně vonel, voní a má úžasně hebkou pokožku. Osobně na ni nedám dopustit. Je to úžasně komplexní a ucelené - celkový koncept firmy a jejich filozofie, je m i to velmi blízké. Ale upřímně už jsem se setkala s tím, že některá dětská pokožka to nesnese. Můžeš zajít na prodejních weledy v Lidicke, tak ti poradí, ukážou vše co budeš chtít. Občas tam mají kurzy koupání mimenek - jak je masírovat a koupat, aby se uvolnily, čím pomoci od bolesti... :) Také jsem ještě použila pár olejicku od Tilia Nobilis, na zoubky (ten nás zachraňoval při prořezanvani) pak do nosu (krásně uvolnil dutiny, super při nachlazení, rýmě) nebo jejich levandulovy olejicek mazala jsem na noc pro lepší spánek, zklidnění.
    EETEE
    EETEE --- ---
    REDDAY8: Téměř výhradně jen tu měsíčkovou Weledu.
    Za mně (spíš za klukovu pr...pokožku) rozhodně palec nahoru!
    Nic lepšího jsem nepotkala.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    Muzu se zeptat jakou kosmetiku jste používali/používáte na miminka? Koukala jsem na měsíčkovou weledu, máte někdo zkušenost? :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    GHOSTDOG: asi jak pro koho:) Je to do 10 minut, záleží na tvé chůzi, myslím že i za 5 to zvládneš, je tam rezerva. Za kvalitním ošetřením si podle mě najde člověk cestu kamkoliv. :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: akorat je 10 minut od metra a to uz je dost
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    GHOSTDOG: dá se s ní domluvit :)
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    GHOSTDOG: Ja jsem chodila sem, pani splnuje tvoje pozadavky a navic je i moc prijemna :) Pouziva Hauschku a jeste nejaky dalsi znacky

    Masáže fyzioterapie kosmetika Praha - Kosmetický salon Aeditus
    https://www.kosmetika-lymfodrenaz.cz/kontakt/
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: diky za tip! skoda ze je pro me tak z ruky...

    kdyby nekdo mel tip na kosmeticku idelane v sirsim centru nebo dobre na metru, ktera:
    - pouziva prirodni kosmetiku
    - cisti idealne ultrazkukovou spachtli
    - ma osetreni na 60 min
    - ma cas jindy nez 9-17
    - bez ustani nemluvi

    budu moc vdecna za tipy
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, musím se s vámi podělit. Měla jsem dnes naprosto úžasnou kosmetiku- ošetření kosmetikou Dr. HAUSCHKA 90minutove ošetření Clear od http://johanka-kosmetika.cz/kontakt/. Moc vám ji doporučuji. Velmi mila, vstřícná, jemná. Cítím se opravdu skvěle opecovaná.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    DOBYTEK: Ja mam ten cistici krem od Hauschky moc rada, mam suchou plet a po vecernim cisteni ji musim namazat kremem. Tenhleten cistici krem ji trochu zvlhci a krem uz nepotrebuju.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Jak jsem tu onehdy kritizovala čistící krém od Hauschky, tak asi částečně beru zpět. Na čištění je v zásadě k ničemu, ale osvědčil se mi na ranní osvěžení pleti místo mytí čisticí pěnou. Je to fakt příjemné, nevysuší a i díky vůni je to taková fajn součást self-care. Obdobně mě nadchla koupel s levandulí, na koupání si vůbec nepotrpím, ale tohle je přípravek, který doma fakt místo našel ať už do vany nebo na obličejové koupele. Jak nemám v lásce zbytečné kosmetické produkty, tak tyhle dva koupím zas :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Omylem jsem místo pleťový vody od weledy koupila čistící tonikum 2v1 a nevyhovuje mi. ( tohle – http://www.weleda.cz/cistici-pletova-pece/35-cistici-tonikum-2-v-1 ) Otevřeno minulý týden, použila jsem ho tak pětkrát na tampónek. Ráda bych ho poslala dál, třeba výměnou za tu pleťovku od weledy, případně za hřebíčkovou vodu od nobilisu, nebo nějaký jiný přebytky – nabídněte. Praha (žižkov/vinohrady/centrum)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    KAMIONG:
    LFE: presne to jsem se chystala odpovedet. Je to spis takovy gel. Vypouzivala jsem ted jedno baleni a spokojenost. Je v tom kyselina hyaluronova, tak bych se divila, kdyby to nekomu vysusovalo plet. Ale nemam problem s teplou vodou. Alespon v kombinaci s mlikem ci timhle balzamem mi to plet nijak extremne nevysuje (a stejne po cisteni hydratuju hydrolatem a kremem).
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    budem objednavat z https://www.siberica.cz/ moj oblubeny peeling od Dr Konopka, celkovo mam tu znacku fakt rada. keby ste niektora nieco chcela, napiste mi do posty, podelime sa o postovne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam