ZUSKA: Na oleje hrozně doporučuju obchod Marokovbatohu.cz. Lejdy co to vede vozi pravidelně čerstvě lisované, kvalitní oleje a má postup péče o pleť, které jsou na těch olejích založené. Já se zbavila drogérkovejch krémů a jedu už jen ten její doporučený postup založený na očištění (něčím slízkovitým, ovesné vločky, heřmánková voda či sider )- hydrataci (postříkáš xicht květinovou vodou) - a následné nanesení superkvalitního oleje.
Často si ho i zkracuju tak, že si nastříkám xicht růžovou vodou a pak napatlám olej a nazdar. A celej ten odličovací proces dělám tak 2x týdně. Teď jsem přidala sérum z kyseliny hylauronové a jsem z toho totálně vydřená - takovou pleť jsem nikdy neměla a navíc vím přesně, co si na xicht patlám.
Odkaz na ten postup odlíčení tady:
https://www.marokovbatohu.cz/blog/ritual/ . Tamže je i krámek kde se daj ty věci koupit.
Dávala jsem to už do diskuze "Kosmetické zázraky", takže se omlouvám těm, co to čtou podruhé, ale mám potřebu to sdílet. protože jsem z efektu celá pryč a upřímně věřím, že tím šířím dobro :)