• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    TOMG
    TOMG --- ---
    SHMADE: Jak ti to jezdi? Mas to plne otestovane? Loni jsem na par zavodech KTT byl se podivat a neco jsem i tocil kamerou. Ale koukam, ze to peter prejmenoval, protoze jeste loni to byl jen Kostky Truck Trial :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Původně jsem to ještě nikam dávat nechtěl, ale už to někomu ukázat chci...
    3.5. se na Petříně pojede první závod letošního ročníku Lego Technic Truck Trialu. Na server kostky.org to zatím ještě dávat nebudu a ani nechci, aby to tam případně někdo linkoval. No nic, tak já to sem dám. Jinak informace o LTTT jsou zde http://www.artpeter.net/trucktrial/index.php











    a více fotek mého vozu zde: http://hys.rajce.idnes.cz/Trenink/
    TOMG
    TOMG --- ---
    FERRENC: No ja hlavne zadne castle sety nemam, navic ja jsem stavitel, takze to nesbiram na sety, ale spis podle dilku :)
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    TOMG: castle je best - muzes mi prodat svoje sety, dyz te nebere ? ,)
    TOMG
    TOMG --- ---
    To jsou ty sachy z Shop at Home? Pokud jo, tak jsem je mel v ruce, ale me castle moc nebere :)
    JDAG
    JDAG --- ---
    SHMADE: opravdu super :D
    JDAG
    JDAG --- ---

    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V jednoduchosti je sakra krasa. Luxus !
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    Sierp z AT43

    KARADUM
    KARADUM --- ---
    Kolossus z AT43


    KARADUM
    KARADUM --- ---
    Moje lodstvo:


    KARADUM
    KARADUM --- ---
    A brachova klaiska

    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Nejlepsi lego video co jsem kdy videl... To jak po strance zpracovani, animace, tematu tak i pribehu. Dvakrat jsem se v prubehu zasmal a to se mi na internetu zas tak casto nestava :)
    http://youtube.com/watch?v=KSvl5ajAmPg
    TOMG
    TOMG --- ---
    Ja mel jednu stavebnici lega kdyz jsem byl hodne malej a pak jsem pred par lety uvidel v akci nejake basic kostky, tak jsem si to koupil a uz to bylo :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ja sem si Lego začal kupovat az po 25
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    A jak to mate vubec s vasi Lego historii? Ja jsem mel pauzu tak od 15 do 24, a ted uz jsem v tom zas rok az po usi :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    TOMG: jj, masina vim jak vypada, ale nevedel jsem ze jsou k tomu i ty vagony.

    Jinak souhlas, ze na sety je lepsi ten Ebay, e ze Bl je na to drahej, ale zas tam clovek najde fakt vsechno. A nemusi drazit, proste objedna a je to. Skoda, ze nejsem nejak ve vate, to bych asi nakupoval hodne.
    TOMG
    TOMG --- ---
    Z bricklinku kupuju spis konkretni dilky co mi chybi na stavbu a ze nekterych dilku je vsude dost a nekterych malo, hlavne nekterych specialnich technic kostek je obecne v setech malo. Sem si loni objednaval z UK asi 200 ks tech starsich cernych clanku pasu, pze nejvic jich je v tom jerabu, ale tam to bez slevy vychazi draho.
    TOMG
    TOMG --- ---
    SHMADE: Originalne je ten vlak cervenosedy. Misto cerne si predstav cervenou a misto modre sedou a na vagonech takovou perletove stribrnou a okna nejsou tyhle klasicke train, ale ty pruhledne panely 2x1x2.

    SHMADE: Bricklink je na neco ok a na neco hodne drahy, hlavne stavebnice tak byvaji dost drahe a to nepocitam MISBy. Na stavebnice je lepsi Ebay.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    FERRENC: Ja osobne jsem si tam jeste nekoupil teda nic, ale jeden clovek tam pro me za malou uplatu parkrat neco koupil a nebyl problem. Tady na ty strance http://www.bricklink.com/storeList.asp je seznam vsech obchodu, ktery jsou otevreny - je to tam razeny podle zemi ve ktere pusobi, cislo v zavorce znamena pocet veci ktere nabizeji (jednotlive kosticky + sety) V kazdym obchode plati trochu jina pravidla tak se vzdycky podivej, je tam vzdy i napsano, kam vsude posilaj. Jinak ze by ti nekdo poslal cihlu bych se zas tak nebal. Samozrejme se to neda vyloucit, ale podle me lidi co maj radi lego jsou fer, tady to neni jak nejaky smelari na aukru... :) Jinak postovny z ameriky by bylo podle vahy, ted sem nekdy na kostkach cetl, ze si nekdo nechal poslat z usa nejakej set a postovny vyslo na zhruba 500,- Ale ja osobne bych se snazil ty sety co hledas koupit spis treba v nemecku, tam to maj taky celkem zozjety - velky kramky. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam