KARADUM: Jako souhlas, ze v posledni dobe, jsou nejake veci hrozne ve smyslu, ze treba korba nakladaku je jeden kus a ne postaveny klasicky z dilku, sice z tohodle radost taky nemam, ale na druhou stranu mi prijde, ze posledni dva tri roky se Lego dalo trochu do kupy a dela zase dobre sety. Neni totiz pravidlem, ze by tyhle velke dily byly v kazdem setu, podle me je v soucasne dobe kvalitnich setu dost. Ja osobne mam nejradeji Technic, takze se me to zdanlive netyka, ale i ten prosel jistym vyvojem. Ze zacatku jsem studless modely nejak nemusel, ale ted mi nektere prijdou dobry. Hlavne ten studless system ma pro staveni obcas dobre vyhody oproti klasice. Neznamena to ale, ze bych na klasiku zanevrel, pokud neco stavim, tak je to kombinace studless a klasiky a me to tak vyhovuje. Zas tak nemusim vselijake ty panely a ohebne trubice, ale obcas uz jsem je taky na neco vyuzil.
Proszte jsem chtel rict, ze i pres to, ze nektere dily jsou moc velke a nektere zbytecne juniorizovane, aby je decka nelamala, tak myslim, ze Lego jde ted docela dobym smerem. A padelky fuj!!!! :) Sakra :)