GILDARIUS: Ja jsem tam pro prohlidce expozice rozvedl kratkou diskuzi s majitelem a posteskl si nad tim, ze expozice nema zdne aranzma a navic jsou temata pomichana, cimz eliminovali jednu obrovskou vyhodu, kterou lego ma - tedy stavet pribehy. A s nazorem majitele, ze deti to oceni takto a ne jinak nesouhlasim, protoze i na stejne plose by se daly sety pekne setridit a naaranzovat. Nemluve o moznostech doplnit expozice i o krajinu, stromy a dalsi atmosferu tvorne prvky. Staci se podivat na starsi LEGo plakaty a do katalogu, kde byly uzasne aranze
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090329121019/lego/images/e/e6/Catalogue-1998-small-page_4-5.jpg. Navic si ani nemyslim, ze chronologicke serazeni nevypadalo dobre, i kdyz jsem to nevidel. Myslim, ze dite muze byt mnohem narocnejsim divakem, nez si autori expozice zprvu mysli a vyse vypsane zmeny by rozhodne nebyly ku neprospechu. Maji jeste spoustu casu na vyvoj, ovsem jak jsem zjistil, pan majitel nic takoveho nejspis neplanuje.
No uz se teste na mou vlastni expozici vsech lego hradu 1985-1999, kde budou i popisky, krabice a aranzma bitev v krajine! Zbyva mi dosbirat poslednich par setu:)