ACID: jeden z komentářů: Člověk si u té stavby musí fakt každý krok kontrolovat,prozkoušet aby se vše co nejvolněji bez odporu točilo.Typnul bych žes někde moc dorval ty šedé malé ozubená kola,ty umí dost brzdit.
Ano v recenzi to vše je,jednak tření a jednat výkon motoru se rozdělí na 4 díly a to už moc na každý stabilizátor s jeho převody moc není tak to jde prostě na hranici sil. Všechno jde normal rychlostí ale ty stabilizátory jsou slabina.
Já třeba skládal strojovnu jeřábu,a důkladně hlídal vůle a zda dávám vše tam kam to přijde,a při zkoušení se mi lehce točilo i to co nemělo tak jsem znovu částečně rozložil a prohlížel.No nakonec jsem zjistil ,že je to prostě dáno třením těch volných kol pro spojku na osách a nic s tím nenadělám.Jak kola zaberou tak jakoby páčí tu axle a brzdí jí.Stejně tak když se točí buben navijáku tak ten zvuk nezní plynule, vrum vrum vrum protože prostě ty lift army atd propružují (ne že by to bylo nějak víc znát na tom pohybu lana).
Je to holt plast a člověk to musí brát s nadhledem,jak už tu někdo psal má to svoje limity a tento set využívá plné možnosti.