VACA: tady u toho týpka si nemyslim, že pro svoje kreace nakupuje po dílkách na BL, plus hádám, že část nákladů mu pokreje youtube (i když jsem nekoukal na čísla) a nějaký promo, který by s tim mohl dělat a možná dělá.
K tomu inženýrství: k tomu mám velkej obdiv, nedávno jsem to tu psal, pro mě je to no-go, protože prostě nemám tušení, jak funguje dejme tomu převodovka (tušení jo, ale to nestačí), nebo dejme tomu zavěšení kol, myslim v reálu, takže stavět to z Lega je mimo mě, protože bych se musel technicky dovzdělat. Na druhou stranu alespoň věci jako diferenciály a pod. jsem právě při stavbách z lega podle návodů pochopil. :-]
To s těma dílkama je celkem bolest... Před lety, když jsem žil v Moskvě, tak v jednom velkým nákupním centru na MKADu byla fakt velká prodejna specializovaná na Lego (určitě neofiko), kde se dalo nakupovat na objem do kelímků. Bylo to sice trošku divný, hrabat se tam v tom mezi těma dětma, ale některý součástky odtamdud mám dodnes. ;-] Ono to takhle možná funguje leckde, bohužel tam, kde žiju teď, nic takovýho neni. Takže buď po krabicích na díly, nebo Brick link... Ale jak jsem tu taky psal, hlavně na to nemám čas, tak mě to zase tak moc nepálí.