Pěkně se nám to tu rozjelo retro sety :)
Já můžu už jenom konstatovat, že po bezmála dvaceti letech jsem si znovu začal hrát s legem :D
Takže rozebral jsem ten vrak toho jeřábu, a pokusil se o stavbu původního modelu "A"
8837 (1992) tedy znovu ožívá :)
Samozřejmě se to neobešlo bez drobné improvizace protože někerý dílky tady prostě nemám... (snad budou v tom hlavnim "rezervoáru" kterej se teprva chystám dovalit, ale to nebude jen tak hned.. Temtéž podle mě taky mám většinu návodů...
Btw Vůbec nechápu jak jsem tenkrát mohl existovat bez tý "odlupovačky dílků" kterou jsem tenkrát pohrdal. :D Je skvělá.
Pak teda musim uznat, že se mi to líbí konstrukčně i takhle s odstupem času a s trochu jinym úhlem pohledu. :) Jak je to různě provázaný, je to fakt festovní konstrukce :D Ale samozřejmě s moderním technicem, s tema parádníma strojema co tu prezentujete to nesnese srovnání. Je to historie :D
PETJU: To určitě udělej! Ono už jen to co se ti všechno vybaví za věci při stavbě modelu se kterym jsis hrál ořed tolika lety stojí za to ;)
JOPS: zajámavá věc, takže to tam šlo dát z různejch stran. Tohle si vůbec nevybavuju... Pravda je že spojení železem u lega asi neni moc obvyklá záležitost...
No tešim se až povalim domu z práce. Místo abych se stavil někde na jedno si půjdu domu stavět z lega :D Back to the roots! :D