Zdravím,
tak jsem tu po nějakém čase s dalším výtvorem pro spektakulární Nexo Knights. Tentokrát jsem zkoušel, co lze vyrobit z divokého výběru kostek v minimalistickém polybagu 30371 Knight's Cycle. A protože jich je opravdu málo, vyšel jsem nejprve ze dvou a přemýšlel, jak pospojova osy, abych využil všechna kola. No a zároveň jsem se rozhodl, že bych rád vyřešil dlouhodobý problém knightonskými výtvory, totiž že se mi množí truhlice na munici, ale není žádný způsob, jak je efektivně převážet.
Tak vzniknul první pokus o model, který nazývám Cerberos Flat Wagon (jméno je inspirováno pospojováním předních kol):
Zde je možno vidět vozidlo bez posádky:
Nicméně jsem úplne nebyl spokojený se skutečností, že vozidlo je širší než delší a nákladní prostor dost omezený, tak jsem vyrobil Cerberos Flat Wagon Mk. II, který je sestaven ze tří sáčků:
Zde opět bez posádky:
U druhé varianty jsem celkem spokojený s funkčností a velikostí nákladního prostoru, chtělo by to ovšem ještě vylepšit vzhled. Takže uvsžuji, že ještě přidám kostky z polybagu 30372 Robin's Mini Fortrex.
Nicméně, sem fotky umisťuji, protože bych rád slyšel i názory někoho jiného:-) Za jakékoli připomínky budu rád.