SIHAJA: jasné to je, potíž je v tom, že kolo hned za zadkem je původní koncept z polybagu 30371 a součástky v něm obsažené mi nedovolí víc prostoru. Dát tam sedačku by v podstatě znamenalo zahodit tyhle součástky a použít jiné.
Nicméně pokusím se promyslet, jestli by se s tím nedalo něco udělat, až přidám ten Minitrex.
Jinak nákladní prostor má kapacitu tří truhlic a mohlo by se tam vejít i něco jiného - v současnosné podobě se tam vejde hoverhorse, když z něj odstrojíš zbraně (které mlátí do bočních figurek), případně ho můžeš postavit hlavou dozadu, pak se tam vejde i se zbraněmi. V obou případech ale přijdeš o zadní místo, přes které přečnívá. To by ale nemělo vadit, pořád zbývají dvě místa.
Dokonce to vypadá, že dvě tyhle plošiny by dokázaly pojmout stojícího královského mecha (byť se tám maximálně využije pohyblivost kyčlů modelu). Asi bych nechtěl sedět na těch místech pod jeho trupem, ale rozhodně je to zajímavé. Bohužel nemám mecha černého rytíře, abych vyzkoušel, jestli by uvezly i jeho... No a hlavně mi chybí další tři sáčky těch motorek, abych postavil druhou plošinu:-)
Samotného mě překvapilo, jak hodně se dá vyblbnout s motorizovanou nákladní plošinou. Skoro uvažuju, že jestli se mi podaři dodat tomu ještě trochu hezčí vzhled, tak bych s tím zkusil jít na Lego Ideas - už dlouho jsem tam neviděl žádný pěkný levný set, přitom podle pravidel nemusí soutěžit jenom obří krabice:-)