SIHAJA: Pokusil jsem se zapracovat připomínky se sedačkou - Minitrex poskytnul překvapivě dost vhodných součástek, dovoluju si tedy představit
Cerberus Flat Wagon Mk. III:
Boční místa jsem se pokusil dostat z dosahu zadního kola nejprve zvednutím, ale pak překážely nákladu. Nakonec jsem tedy odstranil zadní kolo a boční místa místo toho opatřil kolečky z Minitrexu - to si vyžádalo prodloužení podvozku a definitivní rozdělení jeho přední a zadní části, ale zase to dalo víc prostoru pro náklad.
Zadní sedadlo je stále blízko kola, ale alespoň jsem ho zvednul a přidal blatník
Co se týče místa, tak bez problémů uveze tři truhly, dva vedle sebe jedoucí cerberové by měly zvládnout převézt králova mecha a podle videa odhaduji, že i Černého rytíře, ale mám trochu problém s převozem hoverhorse - čumákem k řidiči se vejde, potíž je v jeho specifickém spodku, který na bpevné uchycení vyžaduje dos specifickou kombinaci studů a plochých mist. Jde to vyřešit vypodložením jddou ze zbylých kostiček, ale to mi nepřijde elegantní, tak uvažuji, že speciálně kvůli plošině do toho přisipu ještě některého z modrých mixelů.
[fun fact] často zapomínám vybít blastery, když modifikuji jeji usazení, takže mi čas od času kostička uletí zkoumat vzdálené končiny pokoje. Nicméně včera se mi podle zvuku, který se o výstřelu ozval, nejspíš podařil trefit mouchu v letu. A podle téhož zvuku to znělo, že to nesla dost těžce.