• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    MARZER
    MARZER --- ---
    To se teda omlouvám. Včerejší připjení mě nějak zlobilo, a neviděl jsem zda jsem to vůbec odeslal. Už jste to smazali, doufám(protože to v příspěvcích opět nevidím)
    OLA44
    OLA44 --- ---
    ja bych jednu vzal jestli ma 4
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BATY: Třeba koupil čtyři krabice :)
    BATY
    BATY --- ---
    Tak v pohodě, stačí to říct jednou :)
    MARZER
    MARZER --- ---
    THOMASMORTA: ten jsem koupil v levných potravinách za 200. Taky se jím chlubím jakožto jediným militantním originálním lego setem:)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Momentka z LEGO Worlds - nějak jsem skončil v mracích, kde nic nebylo, tak jsem si tam postavil kavárnu a zahrál si na piáno - přitom přiletěl obchodník, který hrál na trubku, tak jsme si trochu zajamovali...

    Říkám si, to je skvělý snímek, hodím to na LEGO Life...



    ...a bylo mi zamítnuto zvěřejnění s odůvodněním, že to nesouvisí s LEGO!!! Jako asi si napíšu na podporu, jak sakra může snímek s brandované hry, kde ukazuji, co jsem si postavil, nesouviset s LEGO!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SHMADE: ale tak určitě
    - 1996

    - 1996

    - 2006

    - 1989

    - 2006
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Nejkontroverznější oficiální LEGO set ohledně tématu zbraní a vojenské techniky:-)

    BATY
    BATY --- ---
    SHMADE: protože by zas někdo napsal článek do novin a lego by se z toho posralo, tak to raději rovnou ani nezkoušej vyrábět :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    OMNIHASH: Staré zbraně, future zbraně, fantasy zbraně, vše je, ale soudobé zbraně, ani vojenskou techniku Lego nedělá...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tak v Legu byly zbraně odjakživa, hrady jely minimálně od osmdesátek, western (dynamitová placka byla best), piráti, space (spirius roboti s laserama), policajti a zločinci...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAERO: Lego je hromada zbraní především kvůli Star Wars frančíze, jinak si nemyslim, že by se to výrazně měnilo; možná ještě Ninja Go, ale tam to jsou vesměs různý meče, sekery a pod. jako měli rytíři už dávno. Ale to je jen můj pocit teda. Nemyslim, že by mi to děti nějak militarizovalo.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAERO: ono to nema smysl řešit, zbraň jako hračka je od úsvitu civilizace a když to děcku nekoupíš, tak si k tomu najde cestu jinak. Mě rodiče hračka zbraně nekupovali, tak jsme se s kamaradama mlátili klackama, házeli po sobě šiškama a stříleli po sobě ze samorobo zbraní. Ještě si pamatuji výprask, co jsem dostal, když jsem kamarádovi málem vystřelil oko kuší vyrobenou z ramínka, naštěstí to odnesl akorát 2 stehama na obočí. Proto, když synek pojal touhu po zbraní, tak jsem mu koupil nerfku, tou aspoň nikoho nezmrzačí
    KAERO
    KAERO --- ---
    OLTSKUL: dobre. jojo, lego je ted hromada zbrani. jako rodic navic mam pocit, ze to ostatni rodice neresi. pritom zbran jako hracka je strasny paradox.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    doporucena cena za Lego(c) StarWars(c) je 799,-

    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Když surfovat, tak na krokodýlovi! #LEGO_Worlds



    PS: Mám půjčený gamepad a musím říct, že ovládání hry je s ním mnohem komfortnějí než s klávesnicí. Sice je stále potřeba si na něj chvíli zvykat, protože jde přeci jen o docela velkou volnost pohybu, zejména při plavání pod hladinou, ale v s gamepadem je to o dost snadnější než s klávesnicí.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Už žádný digitál, řekl si kutil a vyrobil instantní fotoaparát z lega - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ni-fotoaparat-z-lega-dpx-/hobby-dilna.aspx?c=A170512_104219_hobby-dilna_bma
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    THOMASMORTA: Tak už to opravili:-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Jestli někdo používáte CAD Stud.io od Bricklinku, tak si neinstalujte update z 1. května, dokud nevyjde jeho oprava - přidávali nějaké nové funkcionality a podařilo se jim vyhodit z databáze asi polovinu kostek a vypadát to, že zatím nevědí proč, ale na odstranění problému se intenzivně pracuje:-)

    Chápu, že se tenhle typ chyby, co by se stávat neměla, občas někomu povede, ale stejně mě to hrozně pobavilo:-) No, alespoň se budu věnovat projektování robota a ne stavění projektů, které nehoří:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam