KAERO: jo, to bych teď potřeboval :)
dlouhý roky jsem jenom koukal zpovzdálí, tak teď jsem měl nějaký zatmění mysli, n. Boty ale děravý mám.. :D
Letos už fakt nic, ani se na to nebudu dívat :D Ale ten crawler okolo 3ky prostě moc nebejvá tak jsem to neustál. Jenom to servo, 2x L motor, ty delší tlumiče a kola jsou prostě za balík.. Když k tomu připočteme ten v2 reciever a pár dalších zajímavejch dílů, tak prostě není o čem pochybovat.. :D Ono možná i trochu zahrálo roli, že jak se blížej vánoce tak se toho lidi zbavujou občas za zajímavý prachny..
Bohužel jsem se utvrdil v tom, (pro vás žádná novinka) že je zajímavější koukat po celejch starších second hand setech, než shánět jednotlivý díly. Ok, jak který samozřejmě.. Nicméně se mi tak na wish list dostalo ještě pár setů který bych postupem času chtěl pořídit. :)
V tom repertoáru součástek pro volný stavění toho furt spousta chybí.. :D I to byl důvod přoč jsem se celý ty roky co sem chodim vokounět od toho držel dál. Tak nějak jsem tušil, že aby člověk měl nějakej základ, tak to neni o jednom/ dvou setech.. :)
VACA: ps, tu terenní odtahovku nemam, aby to teď nevypadalo... Soudil jsem jen podle recenzí. A vlastně mi osobně ani zas tak moc zajímavá nepřijde. Žádný moc extras co se dílů týče..
Trošku jsem se na to celý začal dívat jinak :)