KAERO: Stesti, no jak se to vezme. Ja jsem to sem dal prave protoze jsem doufal ze to vezme nekdo komu se to muze hodit driv, nez podlehnu:D ale von pak sel s tou cenou jeste dolu na ty 3,3 a to uz jsem proste nejak neustal. Imho dost dobra cena za 9398..
Na jakej jerab stradas? :)
Ps: nemas nekde treba fotogalerku tvejch staveb?
---
Jinak ja jsem vcera vic testoval jizdni vlastnosti svyho paskvila, a ta predni naprava je teda totalni prohra.. Rejd je sice celkem dobrej, a ma to radoby ackermana, drhnuti kol pri max rejdu nebo artikulaci napravy se taky nejevi jako zasadni problem. I kdyz z podstaty veci je to proste spatne..
Nejvetsi fail se ukazaly vule v cepu zataceni. Respektive zataceni jako takovy funguje dobre, ale jak je to chyceny jen jednim cepem ze shora a neni to svazany i pod hridely, tak to ma vuli ze se kola maj tendenci stavet jakoby do acka. Potom ale dojde k tomu ze jak se ty kola "rozkrocej", tak se povytahne axle z diferaku a ten se pak jen volne protaci.
Jakmile bude cas tak to zkusim poresit. Paskvil ted na nejakej cas bude takovej muj testbed na uceni se.. :)