• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    BATY: a ono je to naopak :)
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Promiň, jen jsem vám chtěl ušetřit peníze :D
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Co mi to delas? Tejden po vejplate, doma uz je Falcon a ted todle, to zase budou do konce mesice rohliky a cinsky polivky :D
    BATY
    BATY --- ---
    Dneska jsem byl v Bambuli na Chodově a na nějaký stavebnice slevy 50% a docela i výběr. Vzal jsem nějaký ninjago co nám chybělo z 1600 za 800, ale byl tam i ta nová verze Falcona z 5000 na 2500 a spousta dalších...
    BATY
    BATY --- ---
    GREATDRAKE: Hmm, moc pěkný. A ta Karosa! :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Výstava co byla o víkendu v Plzni.
    Kostky v Plzni 2019 | Flickr
    https://www.flickr.com/photos/matthes_cs/sets/72157708999708872/
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Pursuit of Flight LEGO Ideas Project
    http://www.youtube.com/watch?v=PLoczHz4zrc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BATY: Masakr
    BATY
    BATY --- ---
    Tak hotovo :)

BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KAERO: Tak vonoto cely je jaksi OBROVSKY! :-D
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: odpich to melo celkem maly, saturn mel male TWR:

"Poměr tahu vůči hmotnosti nám potom ukáže 1,52. TWR je vyšší než 1 a raketa má dostatečný výkon na to, aby se odlepila od země. Povšimněte si ale že, zatímco u P80 nám TWR vyšel na 2,59, u prvního stupně Saturnu V je hodnota jen 1,52. To je matematické vyjádření toho, co můžeme vidět na záznamech startu rakety Saturn V – tento nosič se kvůli své masivní váze odlepoval od rampy jen velmi, velmi nerad a pomalu."
    Raketové počítání snadno a rychle | www.kosmonautix.cz
    https://www.kosmonautix.cz/2015/06/raketove-pocitani-snadno-a-rychle/

ale videl jsem ty trysky na vlastni oci a jsou OBROVSKE.
    BATY
    BATY --- ---
    VACA: Pod těma oranžovejma diskama jsou dvě kulatý kolečka 2x2 napíchnutý na černý axle. Takže asi nic moc. Leda by sis tam místo bílých dal černý. Ale já to budu prezentovat stejně na stojato, vedle televize, protože naležato to doma ani nemám kam dát. Leda před TV a to bych neviděl pár cm z obrazovky :D
    VACA
    VACA --- ---
    BATY: Hele a jak to vypada bez teh oranzovejch disku? Kdyby to clovek chtel prezentovat jakoze s “black & cold” motory.. :)
    BATY
    BATY --- ---
    To muselo mít slušnej odpich :o)

BATY
    BATY --- ---
    Tak už stavíme Saturn 5.
    Zatím máme 11 pytlíků z 12 postavených... Už jsme to skoro měli, ale už bylo včera 21h a mamka nás zahnala spát :)
    Jelikož se většina věcí staví 4x, tak mám k sobě ještě 3 pomocníčky :)
    Fakt pěkná stavba. Jak tohle někdo vymyslel... :)

KAERO
    KAERO --- ---
    tady jsou fotky prezentace noveho systemu Powered-up, jeho moznosti a vlastnosti. Naznacuje to zajimave veci:
    Powered Up presentation | Brickset: LEGO set guide and database
    https://brickset.com/article/43897/powered-up-presentation
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    VACA: Teď na ten web koukám a zrovna jsem ti to šel napsat. :D
    VACA
    VACA --- ---
    Hele tak já jsem uplnej blbec! Sypu si popel na hlavu a stydím se:)

Ono je to hned pod tou první záložkou "Build"! Proč já jsem ji po celou tu dobu slepě pčehlížel a furt se vehementně snažil přez to MOCs> browse MOCS / search MOCs ...

sry

VACA
    VACA --- ---
    Dekuju zaodpovedi , ja jsem na to ted teda znovu koukal..
    Ja tam nemam “part list”, mam tam set list. Ale to predpokladam ze snad na funkcnost nema vliv..

Nicmene me to jakoby ukacuje u jednotlivejch MOC kolik mam %dilku a jaky konkretni mi chybej, na zaklade toho setlistu. To je ok.

Ja jsem myslel jestli tam spis neni nejaka moznost jak filtrovat napric celou databazi MOC. Ze bych si tam nastavil nejakej “threshold”, treba 90%, a ono by mi to vyjelo jenom vsechny MOC u kterejch mam 90% a vice dilku k dispozici.

Sry, mozna jenom neco blbe prehlizim nekde..
    KAERO
    KAERO --- ---
    VACA: my lego -> my part list. udelas si seznam soucastek, a u toho listu Edit list details -> Use these Parts in Build calculations.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam