• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VACA: co Crane MkII? :)
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *si tokam = si rikam :D mobilni klabesnice...
    VACA
    VACA --- ---
    Jj staci sledovat bazos a sbazar.
    On tam ty ceny zas tak super imho nema. Ja mel z tama dulni rypadlo novy s peceti za 3,8k arocse s peceti za 4k, volvo uz se nepamatuju ale taly fer.. :)

Pak uz sem bral akorat secondhandy kvuli dilum. Mam 3x rock crawler, vzdycky se jednou za cas obevil za trojku. Vsechny teda bez krabice jen s manualem. Ten treti dokonce bez manualu. Ale shanel chtel sem proste naky serva:) a ty klouby taky dobry:) plus dlouhy tlumice, imho za tu cenu dobrej bunde dilku:D kdyz vezmu v potaz cenu jen serva a motoru samostatne..

Tim jsem s porizovanim lega skoncil ale. Jeste mam taky naky old techniky z detstvi..
    sice bych samozrejme nutne potreboval jeste kopu dilku, ale proste stop! :D
    Mozna jeste toho liebhera az bude poresena ta appka pro custom modely, a obevi se za peknou cenu na bazaru:) mozna.
    A neco malyho kde jsou ty ramena.. ale jak se ukazalo ja na to stejne nemam moc cas bohuzel :( vzdycky si tokam jak bych chtel zkusit ten trial ale nikdy nestihnu nic.
    Vzdycky v zime na to mam trochu cas.. a to je dobry protoze to obdobi zase prichazi:)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Zatím asi ne, ale přijde mi jednodušší koupit si to sám za 2800 než organizovat nákup lega za 100K, abych to měl o 3 stovky levnější. A nebo na tom bazoši od zaměstnance lega, který to má za 1750.
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: a najdes to levneji? zdarma ti to nikdo neda :) navic nakupem na alze podporujes zelenou reklamu a vrazdis me sluchove bunky :)
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: I tak, 2500 není nic moc cena..., když na alze je za 2800 a stačí utratit jen 2800 :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    naprosto nejlevnejsi ceny vsech moznych setu (origo, nove) ma tenhle obchod, a je dokonce v CR:
    Exclusive sets store - BrickLink.com
    https://store.bricklink.com/gurman_trading?itemID=172993520#/shop

problem je, ze minimalni cena nakupu musi byt 100 000 (ano, sto tisic) Kc.

Tak nechcete se vsichni nejak slozit a rozdistribujem si to navzajem?
    BATY
    BATY --- ---
    CHIX: Tak na aliexpressu to nebude origo :)
    CHIX
    CHIX --- ---
    BATY: jsem prave videl i u nejakeho cinana. jen nevim jestli je to origo a kolik by bylo clo. tak me zajimal nazor zkusenych
    BATY
    BATY --- ---
    CHIX: Asi na Alze... A nebo od někoho kdo dělá v Legu na bazoši :)
    CHIX
    CHIX --- ---
    ahoj
    prosba kde nejlevneji koupit mustanga 10265?
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZELGARIS: na bricklinku maji prodejci hodnoceni. a vim, ze jeden prodejce kosticek ze spanelska ma snad uplne naprosto vsechno ale ceny ma casto i petinasobne oproti ostatnim prodejcum...
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    se priznam, ze si to kupuju i kvuli sobe dost s planem stavet si anime mechy a zkouset moc z bricklink a odjinud
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    HONCKA: Tato nejde, ale spis to zatim stavim s nim.
    on si kdyztak stavi masinku a cpe tam hodne kol kam to jen jde :)
    BATY
    BATY --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    ANGELFREE: to je dobrý :) že bych rozdělal příští rok mustanga a zkusil tohle? a kde seženu návod? na té stránce žádný download není
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BATY: u mě taky, když jsem s klukem (8) rozdělával Arocs, tak chtěla i dcerka (5) a to zezačátku lítalo facek :)
    Ale to 3 letý má ještě mnohem víc v sobě to strkání věcí do pusy.
    BATY
    BATY --- ---
    HONCKA: Za strkání lega do pusy jsou u nás brutální tresty :)
    Naučil jsem je to rozdělávat tím oranžovým bazmekem, co je k tomu určený. Dneska je to skoro v každé trochu větší stavebnici...
    BATY
    BATY --- ---
    SITH: Jsme zatím u druhého pytlíku a zatím dobrý. Ale nejdřív jsem pravě myslel, že něco chybí a potom jsem se podíval znovu do krabice a toto je snad první stavebnice, se kterou jsem se já setkal, že má dva pytlíky s jedničkou, dva s dvojkou atd... Normálně je prostě 6 pytlíků 1-6, tady je 1-6, ale každej 2x, takže 12. To mě trochu zmátlo :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ZELGARIS: 3,5 je schopnej to rozdělat? klukovi jsem malý kupoval od cca 4,5 mladší dcerka, když v cca 3 letech skoušela, tak jí to nešlo rozdělávat a automaticky to strkala do pusy.
    SITH
    SITH --- ---
    BATY: tak uvidíš, jestli ti tam budou chybět dvě malé modré 1x2 ploché destičky, jako mě :) naštěstí LEGO support servis jede v tomhle století, takže reagovali hned, omluvili se a zdarma poslali. Přišlo asi do týdne .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam