• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BATY
    BATY --- ---
    Pytlík 4/6

BATY
    BATY --- ---
    HADIAK: Nevim, jakej maj algoritmus pro prodávané stavebnice ;)
    Divný no...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BATY: coz je divne, lebo napr bugatti aj porsche tam maju... (a aj maleho mustanga a fiestu zo speed serie)
    BATY
    BATY --- ---
    HADIAK: To je pravda, tam ho nevedou :/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BATY: som na neho dnes chcel pozriet v draciku - a tam ho nemaju! :/
    PECA
    PECA --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    Už se to rýsuje. Pytlík 3.

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NOIK: to vypada dobre, dik
    KAERO
    KAERO --- ---
    Chtel jsem si postavit prvni raketu (A4/V2), aby bylo videt jak je mrnava vedle saturnu V. V uvahu pripadla od Marca balderamy, ale potrebovala lehce doupravit. Pak jsem zjistil, ze Wolfram Broszies udelal i obsluzna vozidla - cisterny, prevozni ram atd. Jenze ty taky potrebovaly doupravit. No a ve vysledku z toho bude diorama - zatim mam jen digitalni model.
    Jen nevim, jestli jsem na tu cestu zvolil vhodny styl. je to poznat ze to je cesta ala udusana hlina? Mozna to je lepsi predelat na betonovou plochu, jako je na tehle fotce?:
    https://2.bp.blogspot.com/...AAAAAAAAMJA/ZKSGMRaXvvMRmQzJWZ9UIDWbQpnN9jcrACLcB/s1600/v2_rocket_5.jpg
    Jenze kdyz udelam auta seda, a betonovou plochu taky sedou, tak to cele bude sede :(

Jinak odleva to jsou: transportni vozidlo pro pechotu, ridici panzer, cisterna na peroxid vodiku, tahac s prepravnikem na raketu, tahac s cisternou na alkohol, cisterna na alkohol s vozikem s pumpou, tahac s cisternou na kapalny kyslik, cisterna na peroxid vodiku

NOIK
    NOIK --- ---
    ZELGARIS: my máme lego v těhle organizérech, maj to nárazově v Lidlu za kilo (teď koukám, že to zrovna není), samozřejmě se daj sehnat podobný, ale v týhle velikosti dražší ...máme rozdělený podle barev a typů dílků, jakmile to přesáhne nějaký množství, tak s vysypáním všeho na jednu hromadu už má člověk problém najít to co chce ..nejlepší je podle mě ale asi nějakej regál s průhlednýma šuplíkama, kdy si jenom vytahuješ co potřebuješ, něco jako tohle
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: Za 8500 to maj v Dráčiku...
    WERT
    WERT --- ---
    Btw: kdyby nekdo chtel, tak clovek od kteryho jsem kupoval nejaky lega, ma kontakt na nekoho z Lega, kdo ma na prodej dva novy liebherr bagry, kus za 8500,- tusim.
    BATY
    BATY --- ---
    ROENICK: co Crane MkII? :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VACA: co Crane MkII? :)
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *si tokam = si rikam :D mobilni klabesnice...
    VACA
    VACA --- ---
    Jj staci sledovat bazos a sbazar.
    On tam ty ceny zas tak super imho nema. Ja mel z tama dulni rypadlo novy s peceti za 3,8k arocse s peceti za 4k, volvo uz se nepamatuju ale taly fer.. :)

Pak uz sem bral akorat secondhandy kvuli dilum. Mam 3x rock crawler, vzdycky se jednou za cas obevil za trojku. Vsechny teda bez krabice jen s manualem. Ten treti dokonce bez manualu. Ale shanel chtel sem proste naky serva:) a ty klouby taky dobry:) plus dlouhy tlumice, imho za tu cenu dobrej bunde dilku:D kdyz vezmu v potaz cenu jen serva a motoru samostatne..

Tim jsem s porizovanim lega skoncil ale. Jeste mam taky naky old techniky z detstvi..
    sice bych samozrejme nutne potreboval jeste kopu dilku, ale proste stop! :D
    Mozna jeste toho liebhera az bude poresena ta appka pro custom modely, a obevi se za peknou cenu na bazaru:) mozna.
    A neco malyho kde jsou ty ramena.. ale jak se ukazalo ja na to stejne nemam moc cas bohuzel :( vzdycky si tokam jak bych chtel zkusit ten trial ale nikdy nestihnu nic.
    Vzdycky v zime na to mam trochu cas.. a to je dobry protoze to obdobi zase prichazi:)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Zatím asi ne, ale přijde mi jednodušší koupit si to sám za 2800 než organizovat nákup lega za 100K, abych to měl o 3 stovky levnější. A nebo na tom bazoši od zaměstnance lega, který to má za 1750.
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: a najdes to levneji? zdarma ti to nikdo neda :) navic nakupem na alze podporujes zelenou reklamu a vrazdis me sluchove bunky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam