• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ZELGARIS: cca tak ako aj ty.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ROENICK: tady to je všechno hezky ukázaný, co ty nový lokomtivy umí

10874 Duplo Steam Train with Boost add-on at Toy Fair New York 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=M0kn_1oIP9Q
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    :)

GBC 19 Log Flume - 42009 Building Instructions | PV-Productions
    https://pv-productions.com/product/lego-gbc-19-42009-building-instructions/

GBC 19 Log Flume - Building Instructions - 42009 C Model Mobile Crane MK II
    http://www.youtube.com/watch?v=9FYTeqZvFnY
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOOMIX: no jo to jsou nejaky novejsi modely, ty ani neznam :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    ZELGARIS: pračka a polštář nebo na to speciálně ušité pytlíky s uzavíráním na stáhnutí šnůrkou a po vyprání rozložit někam na ručníky a nechat uschnout.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Je mi jasne ze se jedna o newbie dotazy, neco jsem googloval, ale susit dilky manualne nebo to cistit kartackem se mi fak nechce...
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Dalsi stupidni dotaz - jak umyvate a nasledne susite lego?
    Znamy to resi normalne v pracce, kdy lego nacpe do obalu od polstare a vypere to.
    Ja namacim lego do vlazne vody s jarem a pak oplachnu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ROENICK: červená lokomotiva couvat umí. Buď postrčením, najetím na zelený obraceč v kolejích nebo přes Android aplikaci ;)

Kupoval jsem to v Marumine store, to nejdražší za 48$, byla u toho i ta mašinka, dvě výhybky atd. Mašinka je jen na tlačítko a jede jen dopředu. Zato je ale minimálně 2x rychlejší než ta červená z 10874 a hraje vcelku návykovou melodii

US $36.35 29%OFF | MARUMINE Toys Duplo Bricks Train Bridge Building Blocks Set for Kids Creative Educational Train Tracks Bricks for Children
    https://s.click.aliexpress.com/e/kfGrFnyAf

Z toho všeho se už daj udělat pěkný věci. Nic dalšího kupovat nebudu, počkám na normalní Lego

ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOOMIX: jo ja musel propojit dve sady (modrej a oranzovej vlak) a jeste tu kde jsou jen koleje aby se daly delat uz pekny veci..

stejne se ale vycita tem vlakum, ze tam nejde delat presne to co deti chtej - hodne dlouhy vlaky (sekaj se pak na zatackach), ze nemaj lokomotivy sprahla vepredu, ze neumi couvat..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    TOOMIX: Ten jsem právě koupil k vánocům, a prijde mi to hodne maly. Dik ,dobrej postreh
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SOJKA: loni jsem taky sháněl, přecejen u toho 10874 je ten okruh malý. Skončil jsem na ali u neoriginálu za třetinovou cenu. Ty koleje vypadají jako originál a když vezmu, jak se k tomu děti chovaj...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    nemáte někdo na prodej lego duplo koleje nebo nakej zdroj za rozumnej peniz?
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    HADIAK: Blbe se to hleda… "Acetate Cllulose LEGO" bude IMHO lepsi vyraz...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    hmm dal som do gugla 1963 lego a vypadlo mi toto :)

BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    ROENICK: No, to acetatovy LEGO vypada, jako by to DDT uzivalo dlouhodobe...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    BLACKHEAD: 56 let je dost :) v ty dobe ti prodali i DDT :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KAERO: No, i LEGO ma historii, za kterou by se mohlo stydet.
    Pred rokem 1963 se cihly delaly z acetatu celulozy… Dneska vypadaj hur nez ta nejhorsi cinska kopie.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Jo ja jsem teda taky pure lego zastance, ale jen jsem chtel vedet, jak to vidite.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZELGARIS: kdykoliv jsem mel v ruce nejakou napodobeninu lega, tak ty dilky proste k sobe nepasovaly tak dobre. nekdy drzely moc silne, nekdy malo silne. pripadne byly problem dlouhe desky, ktere byly lehce zkroucene. takze doma je z techto imho praktickych duvodu absolutni zakaz vsech napodobenin.

je mozne ze nektere znacky timhle netrpi, ale prejdu na ne az pote, co mi nekdo ukaze jak k sobe pasuji dilky vyrobene dnes a vyrobene pred 30 lety. doma mam lego ze sveho detstvi a vsechno k sobe porad pasuje.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ten 42009 jerab je fakt epic :) zase jsem s tim trochu hejbnul a uz se tesim az to bude komplet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam