• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BONGI
    BONGI --- ---
    Dobry den, nemate nahodou nekdo na prodej zlutou technic lzici k bagru 8x14 7 zubu (part number 2814)? Schazi mi ke kompletaci setu 8853.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Jsem si postavil diorama s prvni co letela do vesmiru, A4. Je to delane podle historicke fotky, ale dodal jsem tam ridici vozidlo a vozidlo obsluhy, ktere jsou nejspis mimo historickou fotografii. A4 je puvodne od Marca Balderamy, ale upravena aby vic odpovidala. Vozidla jsou napad Wolframa Brosziese, ale kompletne jsem je prekopal a dodelal zbytek. Meritko 1:110, takze to pasuje k Saturnu V. Hezke je srovnat je vedle sebe, ten rozdil je neskutecny.



    ACID
    ACID --- ---
    SHMADE: tvl servispacky, jako skolak jsem si u mistniho prodejce objednal lopaty k technic bagrum + u toho byl kovovy jerabovy hak.. smarja to byly casy :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    mam si k vanocum koupit buwizz? ;)

    (kdo mate sdilejte zkusenosti, nazory pls)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: Jinak z toho Univerzal Pneumatic setu jsem si pak stavěl ještě další "univerzální" pneumatický věci, třeba hever, k tomu jsem i namaloval návod, mám pocit, že to ještě někde mám, když to najdu, tak vám to sem šoupnu. :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    A pamatujete prodejnu myslím v Havelský, tam měli i stojan se "Service Packama" to se nedá myslím koupit už dneska snad v žádný prodejně, resp nějaká alternativa... Možná nejblíž tomu jsou origo prodejny, kde se dá něco málo kopit po dílech. Si pamatuju, když jsem, si v 10 letech koupil první lego za svoje první vydělané peníze, byl jsem jako takovej komparz asi týden na natáčení jednoho seriálu a dostal jsem za to tenkrát 1000 Kčs, tak jsme si koupil v Máji 8042 https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?S=8042-1#T=S&O={%22iconly%22:0} a k tomu pak v Havelský právě service pack s malou pneumatickou pumpičkou, abych si mohl postavit elektrický kompresor. :) To už jsem musel ukecat mámu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ANDR3E: najs. Tam uz budou i ty skryse v podlaze :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    V Česku parkuje druhý největší Millenium Falcon na světě. Autor se zapsal do knihy rekordů — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...m-falcon-na-svete-autor-se-zapsal-do-knihy#articlewithopenedgallery



    CEEFA
    CEEFA --- ---
    ROENICK: asi jak ktery dite, ja byl ted s malym na modelovy zeleznici v tom čd muzem v luzny u rakovnika a byl z toho teda silene nadsenej, stravili jsme tam tak o hodku vic, nez jsem chtel :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ale jak jsme z toho byli posrany.. a dnes deti maj net, mobily tablety atd :) s kamosem jsme ted byli na obrich modelech a jeho kluk ze je to nuda :) nas kdyby na to nekdo v jejich veku vzal tak se POSEREM :)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    ale ty vlacky zapinali dost sporadicky, si pamatuju ty sileny zklamani, kdyz se tam clovek dotah a nejelo to :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SOJKA: No jasny.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    NAGASAWA: tam byl i model železnice ne? si pamatuju
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ROENICK: A velká výstava Lega v Paláci u Hybernu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    NAGASAWA: tyvole dům techniky... ráj pro dospívajícího kluka po revoluci :) pak si ještě pamatuju ty různý veletrhy hraček na výstavišti, kde se dalo dostat ke kompu a hrám :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Dům techniky mládeže. Stavebnice, barvy, Revell, vláčky... Pak tam místo nej byl Datart.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty jo, ten nazev mi neco rika :) mozna to bude ono
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: V DTM?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: druhy patro Kotvy ?

    to mi nesedi, Lego jsem dostaval drive a kupovalo se to nekde pobliz Maje, zkusim zjistit, zda si to nasi nepamatujou kde :)
    SITH
    SITH --- ---
    další jsem si už kupoval ve svém rodném městě, kde místní cestovní kancelář měla prodej LEGO jako vedlejší příjem. Měli jeden regál, cca dvacet krabic, většinou LEGO City
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam